Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deqqra

Czy faceci lubią uczuciowe kobiety?

Polecane posty

Gość faceci lubią ale wy za to
chcecie drani, ktorzy was wyzywaja i bija, a to sie wyklucza, bo jak mozecuie byc uczciowe, skoro sie was bije?:D

Gość hungryforlove
Ktos tu dobrze napisal. Faceci lubia czuc sie potrzebni, doceniani, chwaleni, bo to lechcze ich ego, a od tego lechcenia sa uzaleznieni jak od tlenu. Zamiast "kocham cie misiu pysiu" 10 razy dziennie, wola uslyszec, ze swietnie cos zrobili, "jak ja bym sobie bez ciebie poiradzila" itp.

Gość studentOstatniegoRoku
Ja rozstałem się ze swoją EX właśnie z tego powodu. Nie jestem zbytnio uczuciowy ,wręcz zachowawczy ale ona to już była tragedia... Partnerka musi umieć okazywać uczucia dla swojego faceta ... bo niby czym różniłaby się wtedy od jego koleżanek? Mam silne ego i aż mnie nieraz dołowało to, ze sam muszę wręcz siłą ją do siebie przytulać lub całować. Miarka się przebrała i teraz spotykam się z kobietą która wręcz czasem odkleić się nie chce:). To mi o wiele bardziej odpowiada... równowaga w przyrodzie jest zachowana :D. Pozdrawiam wszystkie uczuciowe :)

Gość mądrość życiowa
Kłodom, zimnym sukom, jędzom mówimy ostre i zdecydowane ...raczej nie:D Gdyż na raz to może i by się nadawała, któraś z nich ale na pewno nie do związku...

Gość król punk rocka
bardzą lubią , kobieta jest z natury uczuciowa, tylko gdzie taką znależc? kobieta inteligenta , jest kobieta na 100, procent , nie poleca do poznawania forum ,e darling to pic, totalny blef, a ja dałem sie oszukać te uczuciowe laski nie istnieją . trzeba polske wyciągac na prostą bo taka kurwa bieda ż e szok a nie zajmowac się pierdołami.

Gość gość
lubia