Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imbirowa kobietka

Kiedy powinien byc okres po odstawieniu tabletek ?

Polecane posty

Gość imbirowa kobietka

Bralam tabletki regularnie przez rok. Niedawno odstawilam i po odstawieniu pierwszy okres mialam normalnie w ciagu tej 7 dniowej przerwy w braniu. Nie bralam ich juz wiecej i od tamtego czasu okres mi sie spoznia juz 4 dzien. Czy pierwszy okres po odstawieniu ( tamtego nie licze bo bralam jeszcze tabsy i dostalam go planowo ) moze sie spozniac az tyle czy mam sie cieszyc ze zostane mamusia ? ;-)

Gość bubu gugu ququ
Ja sądzę, że okres po takim odstawieniu tabletek może sie sporo spóźnić dlatego nie powinnaś sądzić, że jesteś w ciąży Jakbyś była to gratuluję przyszłej mamusi :-)

Gość tallq
Ja brałam 2 lata i teraz zrobilam sobie przerwe...i okres teoretycznie spoznia mi sie tydzien...mam nadzieje ze to nie ciaza:/ czy komus po odstawieniu tabletek rowniez spoznial sie okres?

Gość keshia worth
Nie jestes w w ciazy bez obaw ;-) Powinnas za kilka dni dostac okres bo jesli bylo wszystko ok to nie ma mozliwosci byc zaszla:-)

moze byc tak ze okres sie spozni. Organizm byl przyzwyczajony do trybu: tabletki - odstawienie - krwawienie. Ja mimo ze zawsze mialam okres regularny to po odstawieniu tabletek ( po 3 latach brania) tez mi spoznil 20 dni i i tak byl wywolany Luteina, teraz wszystko wrocilo do normy. Jednakze dla pewnosci radze zrobic test ciazowy.

Gość Kassssiiiiicccccaaa2277
imbirowa kobietka .... miałam tak samo , teraz jest już 28 tydzień ciąży i czekam na swoją dzidzie.

Gość Kassssiiiiicccccaaa2277
Sorki 38 tydzień ciąży i dodam że po odstawieniu tabletek miałam bardzo szybko dni płodne .