Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CapsLock

PRZYPADEK??? -pko bp

Polecane posty

Na stacji benzynowej zapłaciłam za rachunek kartą dokładnie sumę 69.51 zł jednak z konta pobrało mi 96.51 zł. Zastanawiam się czy też wam się kiedyś to zdarzyło.. niby 30 zł mała suma ale gdyby była mowa o większych pieniądzach? powiedzmy nie 69 a 690 i nie 96 a 960 ? Wtedy przywłaszczyliby sobie 300 zł [pechowiec] czy możliwa jest aż taka beznadziejna pomyłka? no i czyja to wina? banku (mam konto w pko bp) czy może felernej stacji :( może ktoś doradzi co mogę zrobić bo każdy grosz jest dla mnie ważny i nie po to oszczędzałam żeby jakieś gówno zabierało mi kase z konta z nadwyżką :(

100% ze ktos kto cie kasowal przy kasie pomys;lil sie i dlatego cie tak skoasowal pomysli 69 z 96 i tyle! tak robia gnoje:( masz paragon to idz sie kluc!

bank nie ma prawa ci tak ztrobic to wina lezy po stronie stacji i dziwie sie ze jeszcze masz watpliwosci?

kiedy to bylo? masz jakis dokument paragon albo jakis kwit ile tankwalas??

okk..:) ale jak w takim razie mogę odzyskać moje pieniądze ?? do kogo mam się zwrócić ?

do stacji!! ale bez zadnego dowodu zakupu nie masz po co tam isc

nie no dowód zakupu mam no i jeszcze jedno mam sie tam wybrać z wydrukiem z konta bankowego ile zostalo przelane na ich konto tak?

szukaj paragonu i isz sie kluc bpo oni to robia czasto zdarza sie ze tak jest! i co? na ich korzysc jak sie nie upomni nikt! zlodzieje to niue tylko stacja benzynowa ale duzo marketow tez tak robi?

tylko dziwe sie tobie wklepujac pin przy platnosci katra lub podpisujac kwit z terminala widzisz jaka wkwote masz do zaplaty a try co nie widzialas???

tak jesli pojdziesz z paragonem i kwitem z banku ile zostalo przelane to 100% ze musza ci oddac chyba ze nie to idz do federacji praw konsumenta bo to oszustwo z ich strony!

Ostatnio mój narzeczony miał taką sytuację na orlenie. Sprzedawca dwa razy pobrał z konta kasę - niby pomyłka. Została napisana reklamacja i klaska zwrócona więc bez obaw. W Twoim przypadku musisz mieć paragon i wydruk opłacania kartą. Ja zawsze sprawdzam ile mi pobrano z karty.

Miałam identyczny przypadek na statoil pojechałam z awantura pobrali mi 110 zl a nie 55 kazali składać reklamacje do banku jak sie poaanturowałam facet wyjął z kasy 55zl i mi oddał narobiłam zadymki na cała stacje

heh.. spieszyłam się i w życiiu nie myślałam żę maożna tak ludzi obrobić :O no ale jeśli sprawiedliwość jest po mojej stornie to szukam paragonu i jutro śmigam na stację. Tylko zgłosić się do jakiegoś kierownika czy do sprzedawcy przy pechowej kasie;>

aha no to miło. ;) dziekuję wam kafeteriuszki za porade bo kiedy zobaczyłam na stan konta to zdurniałam.. wolałabym dziecku słodyczy za te pieniądze nakupić, a przynajmniej wiedzialabym na co one poszły.. :)

Gość sunnnnny
Dobrze, że zauważyłaś jak wrócisz ze stacji napisz czy odzyskałaś pieniądze :)