Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ollaaa1155

Dziwna miesiączka Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Ollaaa1155

Mam strasznie długą miesiączkę, trw już chyba ponbad 2 tygodnie i jest bardzo skąpa... Bardzo się tym martwie, mam 15 lat, wiem ze w tym wieku dzieją sie rozne rzeczy w organizmie ale to mnie bardzo przejeło ;(( Dodam jeszcze, że z 2 lata temu też tak mialam... ;(( Co to może być?? Proszę Was o pomoc!! ;((

Gość Ollaaa1155
Błagam piszcie :(

Gość kie ka
wydaje mi sie ze w wieku 15 lat takie cos może sie zdarzać i nie ma sie czym martwić ;) jesli okres dalej sie bedzie tak przedłużał albo bedzie sie powtarzało tak kilkakrotnie to do lekarza.U mnie np przez rok bylo wszystko ok ,a potem przez jakis czas okres mialam co 2 a nawet 3 miesiace.Po jakimś czasem wszystko sie unormowało i teraz jest w porządku :)

Gość musisz iść
z mamą do lekarza. Miesiączka czasem jest skąpa ale trwajaca 2 tygodnie już nie jest normalna.

Gość Ollaaa1155
Boję sie mowic mamie :( Ona bardzo siezmartwi, a jak moja mama sie martwi to jest taka straszna atmosfera [conajmniej jakby juz wiedziala ze to jakas straszna choroba =((( ] Dziewczyny co j mam zrobić?? Słyszałam ze jesli jest miesiaczka bardzo obfita i dluga to jest cos napewno nie tak, ale moja jest dluga i bardzo skąpa =(( Co to może być?? Miał tak ktoś?? =((((

idz do lekarza...moze byc problem z hormonami albo jakis torbiel na jajniku co leczy sie na poczatek antybiotykiem ....ja coprawda mam juz 17 lat i rok temu tez tak mialam...zrobili usg i mialam cysty na jajnikach ...dostalam antybiotyk i przeszlo...z kolei moja kolezanka miala kilka lat temu ten problem jak Ty i okazalo sie ze musi podjac leczenie hormonalne :D a Dzis juz wszystko u niej okej

Gość Ollaaa1155
aerochocolate a ta koleżanka dlugo miala wtedy miesiaczke i byla bardzo skapa?? Szybko poszla do lekarza?? ja sie boje ;((((((

Gość Ollaaa1155
Powiem o tym mamie jeszcze dzisiaj jk wróci.. =(( A jak bym poszla do ginekooga to by mnie zbadal?? =(( Wyczytalam gdzies ze jaka dziewczyna miala podobnie i ginkolog sie spytal czy jest dziewicą, ona powiedziala z tak to wtedy nie musial jej bada tylko odrazu jakies tabletki przepisal na hormony czy cos takiego =(((((( To prawda ze tak ejst??

Gość Ollaaa1155
Blagaaam odpiszcie... =[[[[[

Gość saaabinaaaa
Moja kumpela tak ma do dziś... stres nerwy alkohol... różne mogą być powody ale napewno nie jest to nic poważnego zapewniam :)

Gość ąć
lekarz ma obowiązek Cię zbadać i kropka! Wybierz się szybciutko, może z przyjaciółką będzie Ci raźniej?

Gość wikiiibbn
Ollaaa1155 jak to sie powtorzy to dopiero idz do lekarza. i nie daj sobie wepchnąć chemii (czyt. hormonow)