Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyneczka

Jak długo przed ślubem miałscie kupiona sukienkę ?

Polecane posty

Gość Monika_i_Krzysiek
no właśnie...dobre pytanie!!!!! ja tez mam ten sam dylemat!!!!! slub jest w sierpniu przyszłego roku a suknia bedzie szyta, więc do krawcowej wybieram sie pod koniec maja albo na początku czerwca!!!!! ;D

a po co ta suknia bedzie Wam zalegac i gniesc sie w domu? ja mam ślub jutro a suknie odebralam 2 tygodnie temu i kurde zajmujemi pół pokoju, gniecie sie w tym worze bo jest zamkniety, zeby sie nie kurzyla czy inne dziadostwo nie przyczepilo....

chyba, ze chodiz o sam fakt kupienia, ja swoją suknię zamówilam w lutym, sprowadzili mi ją na lipiec.

Ja swoją zamówiłam w styczniu, gotowa była 2 tyg przed ślubem, odebrałam ją w poniedziałek przed ślubem, a i tak mi działała na nerwy wisząc w pokoju, bo ile razy na nią popatrzyłam, zastanawiałam się, jak ja w tym ustrojstwie wytrzymam całą noc;)

Gość dejzi69
100lat temu.

Gość dejzi69
sesesese sama wypirdalaj

zaraz przypelzne na slubny na czarno to opowiem,nie chvce psuc topiku autorce;-)

Gość dejzi69
siemka lalka,ciesze sie,ze jestes,dawaj na czarny,co u ciebie?stesknilam sie.mam nadzieje,ze ok,jak sie 3-masz?juz po wakacjach w polsce?pozdrawiam:*glupi temat,to tak pisze dziewczyneczka;)zal.pl

Gość dejzi69
powyzej to podszyw,a twoja suknia to pamieta czasy dinozaurow:)pewnie ja ci wpier...:)

ja suknię odbierałam w piątek przed samym ślubem :)

Gość ja jestem rekordzistka
sukienka odebrana w czerwcu tego roku, slub w czerwcu przyszlego roku :D Tak sie sprawy skomplikowaly

a ja swoja kupilam w styczniu, potem sie okazalo, ze przytylam i nie weszlam w nia, biegalam po krakowie za sukniami i zamowilam suknie w maju. odebralam miesiac przed slubem. ale mialam przejscia z ta suknia:)