Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdfgg

Czy lubicie Wojciecha Cejrowskiego i co myślicie o jego...

Polecane posty

Gość gfdfgg

poglądach?

poglądy jak poglady ale wydaje mi sie że jest bardzo zarozumiały

Gość frania niania
a ja go lubie jak dla mnie jest normalny i patrzy na rozne rzeczy z przymrozeniem oka a szczegolnie u mnie zapunktowal za to co z frytka zrobil:)

Gość honorata_majewska
jako podroznik - super, w roli "katola" - okropny :o

Gość lubię go ale się z nim nie
zgadzam.... lubię go za to, że nie ściemnia, nie stara się przypodobać wszystkim, mówi to co myśli wprost- szanuję takich ludzi- co nie zmienia faktu, że niektóre jego poglądy to straszne herezje :D

Gość bardzo go
lubię

Bardzo wyrazista i inteligentna osobowość. Ma ogromne poczucie humoru i świetny styl narratorski. Mogłabym go słuchać godzinami:D Mówi to, co myśli, a że czasem jest to niepopularne, to już inna sprawa. Gość nie boi sie krytyki, jest świadomy swojej wartości i nie wstydzi się swojej wiary. Za to bardzo go szanuję :)

Gość Oblech
Radykalnych katolo-narodowców lubią tylko podobni do nich. Fuj :(

szanuję jego poglądy i jego pasje (świtnie opowiada o podróżach), natomiast nie lubie go, uważam, że jest zarozumiały i nietolerancyjny, nie każdy musi lubić i patrzeć na życie jak on

cejrowski to koorwa jebany szmaciarz ja na miejscu frytki bym mu tak ryj rozjebała w tym studiu, w ogole to bym mu sie odgryzała na kazde pytanie 100 razy gorzej i jeszcze na koniec bym go do sądu zaskarżyła zeby mi zapłacił za znieważenie publiczne i bym zreszta mu tak kolo doopy narobiła ze ten program stał by sie jego ostatnim.

podoba mi się to jak pisze swoje książki lub opowiada o swoich podróżach; dobry jest, niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim co mówi, ale szanuję go, bo chyba najmniej udaje z tych wszystkich polskich pseudo gwiazdek.

lubię jego książki, reszta mnie nie interesuje

Gość heherehe
Ja mysle, ze facet gra pod publiczke. Owszem jego reportaze z podrozy sa ciekawe ale ogolnie za duzo szumu wokol wlasnej osoby szuka. Niech sobie ma wlasne przekonania ale niech nie obraza przy tym innych - Frytki nie lubie ale to nie znaczy, ze musze ja z blotem mieszac. Jej zycie, jej poglady, jej sprawa. A Cejrowski wyrocznia nie jest.

Gość eska s.
do stoprocent: Frytka za ten wywiad dostała pieniądze. W każdej chwili mogła wyjść, mogła nie zgodzić się na emisję tego programu (zaznaczam - już po jego nagraniu), mogła nie dać się zeszmacić. Moim zdaniem godność i szacunek są warte dużo więcej niż marne 500zł, które dostała za występ i prawo do emisji tego programu. Więc proszę nie pi***ol. Wojciech Cejrowski jest bardzo inteligentnym człowiekiem o jasno określonych poglądach. Nie ze wszystkimi się zgadzam, ale szanuję to, że ma własne zdanie.

Gość marzena12345678
nie cierpie go ja kaski cichopek. poprostu gosciu mnie denerwuje....

Gość goscia szanuję
poglądy w większości popieram, ale głos ma wybitnie wkurzający i jakiś taki pedalski :O

Gość co nie
Myślę, że ma dobry gust bom ieszka w Mexyku Też lubię Amerykę pd. :)

Gość beksa naczelna
zazdrość przeze mnie przemawia, więc go nie lubię 😭

Gość Siemano
Nie lubię go. Kolejny nawiedzony pro katol. I do tego hipokryta. Jak się oburzył że w reklamie empiku był Darski z Czubaszek. Aż przestał sprzedawać swoje książki w Empiku. Szkoda tylko że jak Empik sprzedawał koszulki z mordą Ghe Guevara to nie przeszkadzało jaśnie katolowemu Wojtkowi w sprzedaży książek w empiku.

Gość gość
Żyd

Gość gość
lubię go robi świetne reportaże, na poglądy nie zwracam uwagi

Gość gość
Polecam serie odcinków z programu WC Kwadrans, można je znaleźć na YT