Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jo anna

alergia, przeziebienie??

Polecane posty

Gość jo anna

od jakiegos czasu mam spuchniete i piekace ocze, lewe jest tez przekrwione. Pani w aptece polecila mi na to kropelki, po zakropieniu naczynka sie zwężaja ale oczy zaczynaja swedziec. Mam też niewielki katar i swedza mnie dziurki nosa, w ogole jakas taka spuchnieta jestem. Robilam testy na alergie ale nic nie wykazaly, tak samo jak lekarz rodzinny nic nie wynalazl, ma ktos pomysl co to moze byc?

Gość o ja pierdyle
To z pewnoscia alergia na ktoras z roslin... Przebadalas na pewno czy to nie treawa itp. Moze zainteresuje sie kiedy Ci sie to zaczelo i poszukaj jakie rosliny teraz pylki puszczaja - bo to musi byc powiazane :)

może i miałaś testy ale nie koniecznie na ten alergen co cię uczula, może kup jakieś tabletki od alergii i zobacz czy ci przejdzie

Gość jo anna
Gdy bylam u rodzinnego, wykluczyla chorobe i dala mi tabletki odczulajace i skierowanie do alergologa, tabletki bralam 10 dni i jesli objawy by ustapily to alergia i tak sie stalo dolegliwosci prawie calkiem ustapily ale okropnie nieprzyjemna pani jasnie alergolok wykluczyla alergie i co tu robic teraz:/

Gość ffsadh
isc do innego alergologa.