Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdarta plyta 2

mój ex ciągle wchodzi do mnie na naszą-klasę

Polecane posty

Gość zdarta plyta 2

a sam mnie zablokował :o po co ciągle do mnie zagląda? jak myślicie? dodam, że on chciał żebyśmy wrócili do siebie, ale ja już go nie chciałąm

Gość zdarta plyta 2
ale mnie to bawi, jak co kilka dni widzę, że odwiedzał mój profil :) jestem tylko ciekawa dlaczego? wcale nie umieszczam tam często nowych zdjęć

Gość ja tez tak robie bo nie cierpi
e mojej bylej, nekala mnie i mam nadzieje ze znajdzie sobie wreszcie jakiegos chlopa i sie odczepi ode mnie. wiec codziennie sprawdzam ze moze zamiesci jakies zdjecie z facetem i bede pewien ze mam spokoj. a przynajmniej ze jest wszystko na dobrej drodze. moze tez go nekalas?

Gość
Tęskni. kocha i takie tam pierdoły a rozłaka meczy go tak ze sobie chociaż zdjecia pooglada. I pewnie sprawdza czy nie dodalaś kogoś nowego (potencjalnego chłopaka)-no cóz-normalne. Z czasem mu przejdzie.

Gość a ja chcialabym
mysle ze nie chodzi o to ze teskni wiec pozbadz sie satysfakcji... Wchodzi do ciebie bo jest ciekawy czy poszerzylas juz znajomosci itp. Jakos takos byliscie ze soba wiec narazie jesszcze go interesujesz, ale za jakis czas to bedzie mial wszytsko w dupie calkowicie:) A wiekszych problemow nie masZ?

Gość a ja chcialabym
melni111 ma racje!!!!!!!!!!!!