Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwię się bardzoo

Bardzo skąpe krwawienie-co to może oznaczać?

Polecane posty

Gość martwię się bardzoo

Boję się, że ciążę. Miesiąc temu miałam normalny okres, 1, 5 tyg. temu kochałam się z moim facetem, miał gumkę plemnikobójczą, nic nie pękło, wytrysk \poza mną, kilka dni temu był seks bez zabezpieczenia (kilka chwil), potem już z gumką, na 90 % byłam wtedy w okresie niepłodnym, po 2 dniach dostałam okres, tak myślałam, ale krwawienie dziś się skończyło, było to raczej plamienie, bolą mnie piersi, ale czuję się oprócz tego o.k. Dodam, że ostatnio się odchudzam, czy to mogło mieć aż tak duży wpływ na okres?

Gość martwię się bardzoo
Dziewczyny, co o tym sądzicie? Siedzę jak na szpilkach.

Zalezy ile spadlas z wagi. Skad wiesz, ze mialas nieplodne? Sa trzy opcje: choroba, ciaza albo plamienie owulacyjne.

Gość martwię się bardzoo
O Boże, plamienie owulacyjne?! Podejrzewałam dni niepłodne, bo zawsze w połowie cyklu mam bóle w podbrzuszu, bardzo charakterystyczne, potem temp wzrasta, tzn., że jestem po jajeczkowaniu. Teraz też tak było, a dodatkowo zawsze przed okresem bolą mnie mocno piersi, teraz też, ale krwawienie ustało, a ból pozostał. Schudłam 4 kg w ciągu niecałego miesiąca. Byle to nie była ciąża!

Nie panikuj. Skoro sie obserwujesz, to inna sprawa. Jesli temp wzrosla, owulacja byla to czekaj spokojnie na okres.

Chyba, ze nie mierzylas tempki wiecej niz 4 dni. Bo czasem jest tak, ze temp spada, bo owulacja sie cofnela, a potem znow rosnie i tym razem do owulki dochodzi

Gość martwię się bardzoo
Jutro zrobię, najlepiej, jeśli rzeczywiście było to plamienie owulacyjne, co by oznaczało, że kochałam się dokładnie w dzień owulacji (poniedziałek)! Nie wiem dokładnie, jak ono wygląda, bo nigdy czegoś takiego nie miałam, w 1 dzień było nawet sporo tej krwi, potem coraz mniej. I teraz znów mnie boli jajnik.

Gość martwię się bardzoo
właściwie oba labo nawet całe podbrzusze, ech, jestem załamana, jeśli to ciąża, to mój świat legnie w gruzach