Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff

Makijaż -proszę o wskazówkę.

Polecane posty

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff

Moim jedynym ulepszaczem urody jest błyszczyk.Tak więc nie wiem co i jak,co z czym itd. Wybieram się na wesele,chciałabym mieć czerwone usta ale jaki by pasował kolor cieni do powiek?

Faktycznie lepiej zrezygnuj z cieni. Czerwone usta w zupełności wystarczą. Zrób kreskę tak, jak radziła koleżanka wyżej i wytuszuj rzęsy. :)

Gość Roki
Ja bym delikatny cień dodała,albo koloru sukienki,albo biały perłowy,czy złoty,ale podkreślam delikatnie:-) Nie przepadam za kreską,ale kwestia gustu...Pozdrawiam

Gość Koliwka
Nick męża-sory

Gość do Roki
A nie kwestia twarzy? :D Autorko, trudno coś doradzić, ale ogólna zasada jest taka, że jak podkreślasz usta, to nie podkreślasz oczu. Czerwona szminka jest ryzykowana... podobnie jak kreska (zależnie od typu urody i kształtu twarzy może pasować zupełnie inna). Poradź się lepiej koleżanki, która się zna i widziała Cię na żywo.

Gość salatkagrecka8
HEJKA KOBITKI, mam do sprzedania TANIO całkiem nowe: 1. błyszczyk bezbarwny Rimmel 2. błyszczyk L'Oreal Glam Shine nr 810 [rożowo-złoty z drobinkami diamentowymi] 3. cienie do powiek Lancome pustynna róża wszystkie kosmetyki są oryginalne,pochodzą z Nowego Yorku. zainteresowanych proszę o kontakt: salatkagrecka8@o2.pl mam konto na allegro rownież , tak że można sprawdzić wiarygodność. Pozdrawiam!:)