Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiinnnaa

jakich perfum uzywacie?

Polecane posty

"boże skąd wy na to kasę macie" Z pracy pewnie. No chyba, że ktoś kradnie

Uwielbiam Manie Armaniego Teraz kupilam Versace Red Jeans i tez sa cudne. KTos sie pytal za co kupujemy- ja place za perfumy 20-30dolarow co z przeliczeniu na zlotowki 40-60 zl wiec tanio

c thru fioletowe, ale podoba mi sie lempicka, ale mnie nie stac:(

Gość niewiedza2
Hypnose - Lancome Miracle - Lancome wierna jestem tylko im ;)

Gość ja używam limitowanych
O jedna ósemkę za dużo wbiłam, ale wiadomo, o co chodzi:classic_cool: Jak miałam 15 lat tez namiętnie używałam Ralpha;) Teraz bardzo trudno mi znaleźć odpowiadający mi zapach:( Jeszcze chciałam sobie kupić Clinique Happy to be. Ale w sumie nie wiem, czy by mnie nie zmęczył. Lubię zapachy szyprowe, świeże, ciepłe, ale nie słodkie. Teraz takie nie są zbyt modne. Nie znoszę za to CK Euphoria i MIracle Lancome. Trauma.

Gość niewiedza2
natomiast zachęcona super opisem (chyba w Twoim Stylu_ postanowiłam sprawdzic jak pachnie Black Cashmeer (albo jakos tak) Donny Karan - trauma pozstała do dzis,według mnie najbardziej cieżki i duszący zapach jaki tylko moze byc. Chyba jedynie dla wiekowych matron które spryskają się nim idąc do opery w grudniu...

Gość dokładnieeee
Armani- Code

"chanel no 5 obecnie ale jestem rozczarowana, wolę mademoiselle" chanel nr 5 śmierdzi jak odświezacz do kibla i to kiepskiej jakosci a tak w ogole to zapach dla starych bab

Gość pomeriggio
Bo te perfumy tylko w Polsce maja tak smiesznie zawyzone ceny, za granica kosztuja znacznie mniej i kazda nastolatke na nie stac.

Gość niewiedza2
no właśnie - jeden lubi jedno a drugi drugie - kwestia gustu :P Szczególnie ż eperfumy inaczej pachną na kazdym ciele. JA np uwielbiam na moej koleżance Madmoiselle Chanel, natomiast na mnie to ma bardzo dziwaczny zapach, natomiast na mnie super pachnie Miracle - :)

Gość HAHASIA
be delicious DKNY - coco madmoiselle Chanel najpiękniejsze zapachy na swiecie! :D

"a lubi ktoś opium?" meskie jest troche gejowe... mialem kiedys, to oddalem komus, bo waliło strasznie

Gość niewiedza2
z męskich to JPG ten klasyczny w kształcie torsu - fantastyczny jest...

A tak przy okazji moi kochani to za 50 lub 100 zł. nie kupi się perfum tylko wodę toaletową a to jest zasadnicza różnica.

"A tak przy okazji moi kochani to za 50 lub 100 zł. nie kupi się perfum tylko wodę toaletową a to jest zasadnicza różnica." i jak rozumiem nie zrozumialas o co pytano w temacie? :D:D co za czlowiek...

heheheheh a ja sie musze pochwalic ze mam jeszcze ADIDAS ZIELONY ADVENTURE....KLASYKA...PANOWIE BEDA CHYBA WIEDZIELI CO TO JEST ????:D...komiczne wiesz co to za zapach?

"...komiczne wiesz co to za zapach?" od 20 roku zycia uzywam tylko markowych zapachow - nie mialem nigdy adidasa

komicznne "Uwielbiam Manie Armaniego Teraz kupilam Versace Red Jeans i tez sa cudne. KTos sie pytal za co kupujemy- ja place za perfumy 20-30dolarow co z przeliczeniu na zlotowki 40-60 zl wiec tanio" Czytaj dobrze co inni piszą a potem obrażaj innych.

Gość HAHASIA
Tombarakuda, Twoje XS paco rabanne było na wyprzedaży ostatnio w rossmannie za 59zł wiec o co Ci chodzi?

komicznie masz podobny gust do mojego meza;) kezo pour homme powala na nogi moj ulubiony a moje to versace crtystl noir i ukochana lolitka