Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiinnnaa

jakich perfum uzywacie?

Polecane posty

Tak i za tyle go kupiłem ale jak ktoś pisze, że kupuje perfumę za 40 - 60 zl. to jest z deka śmieszne. ja nie napisałem, że kupiłem perfumy - napisałem tylko markę.

Gość HAHASIA
dziewczyny przywiązujecie się do facetów czy do zapachów? czy zdarzyło Wam sie kupić ten sam zapach dwóm róznym facetom?

Gość dzej zi
polacy sie podniecaja, ze uzywaja tak drogich MARKOWYCH zapachow, a za granica kazdego murzyna na niego stac:D

Za granicą tak jak i w Polsce jezeli chodzi o perfumy to większość kupuje tanie podrubki, tylko wstydzi się do tego przyznać.

"polacy sie podniecaja, ze uzywaja tak drogich MARKOWYCH zapachow, a za granica kazdego murzyna na niego stac" u nas tez kazdego stać... i nikt sie nie podnieca

Gość dzej zi
niestety czesc ludzi sie podnieca.

Gość HAHASIA
parfumy są sprawa magiczną, i znam przypadki ,ze nawet przy zarobkach 700zł dziewczyny kupują perfumy za 300zł ;)

Lubie ostre zapachy, np. Brutal, albo Kanion :classic_cool: Czasem jak mi tata pozwoli to chlapne się jego Old Spice'em :classic_cool:

" tak komiczne do Ciebie." ale o co chodzi? cytujesz jakies słowa innych ludzi i mowisz cos do mnie? moze sprecyzuj ten bełkot

Gość 88888mmk8jj

"parfumy są sprawa magiczną, i znam przypadki ,ze nawet przy zarobkach 700zł dziewczyny kupują perfumy za 300zł " nie magiczną, tylko obowiązuje polska zasada "zastaw sie a postaw sie"

Gość kskdsjds
dzej zi ci murzyni sa lepsi i maja wiecej kasy od ciebie

a ja używam zwykłą wodę toaletowa z orifleja pod tytułem saga i też jest dobrze i kiedyś nawet na nagraniu w telewizji pani manikiużystka spytała co za perfum używam bo jak tyle babeczek maluje tak jescze takiego zapachu nie czuła. więc poco przepłacać, się pytam?

drogie perfumy mają to do siebie, że można ich troszkę użyć i czuć cały dzień, a nie poprawiać zapach co chwila, więc cenowo wcale nie są to drastyczne różnice. moje dwa ulubione zapachy to białe Kenzo i zielona herbata Arden, ostatnio kupiłam Lacostę i też dołączy do moich ulubionych. z tańszych lubię Treselle oraz Always z Avonu i zielone C-thru Coty.

Ale to jest chyba indywidualna sprawa, czy ktoś chce kupić perfumu i czy kogoś na nie stać. Jak nie stać, to się nie kupuje. Zresztą, już nie generalizujmy - że jest nam tutaj gorzej niż "murzynom" za granicą.

i jeszcze jedno, kupiłam kiedyś chanela 5 i raz sie tylko tym świństwem spryskałam i myślałam że sie zrzygam tak mnie głowa bolała. Od razu ciuchy prać musałam. Nie rozumiem jak można się tym gównem zachwycać

Gość HAHASIA
percive avon- super trwały zapach za 40 zl piękny!

Gość Karolciaaaaa 22
a ja teraz uzywam: Hugo Boss Gucci Rush 2 Bruno banani - rozowy Bruno banani - czerowny Serene z oriflame :):)

"i jeszcze jedno, kupiłam kiedyś chanela 5 i raz sie tylko tym świństwem spryskałam i myślałam że sie zrzygam tak mnie głowa bolała. Od razu ciuchy prać musałam. Nie rozumiem jak można się tym gównem zachwycać" i jeszcze drugie :P trzeba bylo przed kupnem, wujka komicznego spytać :P

Gość duża hela
DKNY red delicious, ale mi się znudziło teraz Dolce Gabana ONE, i Burberry LONDON jeszcze podoba mi sie stary dobry givenchy AMARIGE

lacoste biała, jest taka zmyslowo-delikatna, swieża z nutka orietu, tak jak cała ja ;)

Gość a baby to tylko o jednym
ciuchy, szmatki, zapachy spod pachy, szminki, pazury - już bardziej przyziemne byc nie możecie?

Gość ej ty tombatrakuda
to nie jest perfuma, cieciu, tylko perfumy jeśli już:O W dzisiejszych czasach nikt poza Egipskimi bazarowcami perfum w czystej postaci nie sprzedaje, znawco:O Skoro chcesz uchodzić za osobę kompetentną i poprawiać innych, może najpierw naucz się mówić po polsku🖐️

do komiczne a no szkoda żesmy sie nie zgadali, bo teraz stoi mi to badziewie na półce i tylko straszy, ciotce chyba muszę jakiejś opchnąć