Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przedwczoraj

MARIHUANA.

Polecane posty

Jest temat o amfetaminie, więc czas na marihuanę :] . Na pewno jest bardziej znana i częściej stosowana niż inne narkotyki... Piszcie swoje doświadczenia. Obalajcie mity... co tam chcecie. Ja uważam, że powinno się jej używać (jak i innych narkotyków...) tylko i wyłącznie do celów zdrowotnych. Chociaż... nie przeszkadza mi to zapalić sobie na stresa :p. Jednak... mam świadomość, co do niej dodają... kiedyś miałam polaną kwasem. To już nie to co kiedyś :O cholera, trzeba samemu hodować, żeby być pewnym.

Gość morphinka
na mnie trawa nie działa, nie zależnie ile wypale to nie mam jakoegoś żadnych faz. zadowalam się orgazmem i alkoholem zamiast.

Gość powinno się zalegalizować
marihuana a zakazać alkoholu,papierosów i innych narkotyków!!!TYLKO I WYŁĄCZNIE ZIOŁO!Reszta won!!!!!!!!!!!!!

Gość wiem że można ale ja i tak
wolę marihuanę od np.ścierwa zwanego alkoholem:o

Gość _______________________
u nas sie mowi na "wzmocniona" marihuanke skun, nie jest to naturalna odmiana mocniejszego rodzaju konopii, ale marihuana maczana w kwasie???

ujebalo mi 4/5 wypowiedzi ;p

macie tu mity

bez sensu sa dywagacje ktora z uzywek bardziej szkodzi: papierosy, alkohol, czy marihuana. to zalezy od czestotliwosci z jaka palisz. nie mozna przelozyc jednego na drugie.

Gość marihuana jest kól

a jak się wzmacnia marihuanę? nawet nie wiem... tak, moja była polewana kwasem ;p lepsze to niż domestos chociaż... sama nie wiem, hehe. :O

Gość fajne sa haloony po sqnie
i w ogole inny swiat mowie wam odjazd

haha odjazd:)?! zależy od organizmu.. albo jest Ci zajebiście albo masz schizy różne.. znam parę osób co po ziole mieli taki odjazd że trzeba ich było pilnować a nie śmiać się z nimi .. Jak sobie coś już wkręcisz to nie do odkręcenia.. Ja tak nie miałam i chwała Bogu.. :) Ale wyrosłam z tego i wiem że w życiu bym już tego nie zapaliła..

a poza tym marych jebie(przepraszam za wulgaryzm:)) na umysł.. Człwoiek nie zdaje sobie sprawy że wszystkie narkotyki ogłupiają go.. Wiadomo chyba najgorszy jest klej ale marycha też daje swoje.. Zamula, "ogłupia co widac w przyszłości dopiero.. itp.. Mówie wam nie ma sensu tego jarać ani pic ani nic.. lepiej się samemu pośmiać .. No chyba że jesteś jakimś mułem że musisz mieć używki..

Gość Jestem deelerem...
...handluje tym gownem ale juz dawno nie zazywam, robie to dla hajsu i dobrze wiem ze zabijam tym ludzi... to bagno i nie pakujcie sie w to. Nawet blanty to jeden wielki syf, wiem co dzieje sie z ludzmi, wiem co spotkalo moich znajomych... Czemu to sprzedaje??? Tylko dla pieniedzy!!!

Gość nienawidzę wesel
diler powiedz mi czym skrapia się marychę,że jest ona tak kurewsko mocna i po kilku chmurach się zdycha?:oBo to,że trawa nie jest już od daaaaaaaaaaaaaaaawna naturalna to wiem....Byla może naturalna ale 50 lat temu:P

Jestem deelerem skąd jesteś ? :) Kupa. Ja pale 2 lata i na 2 roku studiów jestem i jakoś żadnych psychicznych jazd nie mam. Heh. Więc dupa. Mniej szkód od trawki niż od tytoniu i alko. No ale :)

Gość nienawidzę wesel
mnie jazda po zielony już przestala się podobać jakiś czas temu:omarihuana oglupia,zamula,czlwiek łapiej jakieś pojebane shizy,ja mam po niej bardzo krzywe jazdy więc wyjebalam sie na nią!!gdyby jeszcze byla czysta,naturalna a nie skpraian jakimś gownem po ktorym sie paskudnie czyję zarono fizycznie jak i psychicznie:o Teraz wolę za te 30 zl kupić sobie jakiś kosmetyk,dobrą czekoladę czy piwko lub pójść na pizzę czy kawę zamiast tego syyyyfu:o

nienawidzę a wiesz że naturalna trawka bez tych używek itd nic by ci nie zrobiła. Może chwile byłoby ci przyjemnie ale to jest 10% z tego co jest teraz :) Ale też czasami jak czymś poleją to jakby się benzynę paliło...a teraz żadna nie jest w 100% naturalna.

Gość nienawidzę wesel
alko też jest syfiaste(teraz pijam tylko 1 Reddsa na 2 miechy albo i rzadziej,alkohol też mi zbrzydł juz wiele lat temu),ziolo byloby dobre gdyby nie bylo tak chemiczne...

Gość nienawidzę wesel
koteczek wiem,że naturalne ziolo jest zajebiste bo palilam kiedyś jak kumole sobie wychodowal w ogroku,bylo to daaaawno ale wpsominam to bardzo milo;)Super,pozytywna.spokojna jazda;)Teraz marihuana mi się nie podoba bo czuję w niej tylko chemię i mam po tej chemii w niej krzywe jazdy:(Gdy będę miala naturalną to kiedyś zajaram ale to chemiczne gowno się po prostu nie podoba...

Gość nienawidzę wesel
niektore naturalne odmiany trawy są mocne i daja lepszą jazde niz te polane benzyna czy innymi dziwnym rzeczami...natura naturze nie równa...

Gość hgghghg
podnosze