Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pucccka

Czy ja też mam prawo do szczęścia???

Polecane posty

Gość Pucccka

Zawsze tak jest, najczęściej bynajmniej że osoby otyłe nie są lubiane..:( i ja tak mam.. niewiem dlaczego! choc siestaralam w gimnazjum, mam problemy z tarczyca i dlatego tyje, moje bmi to 31 i jestem na naprawde skromnej diecie...ale na efekty trzeba czekac, bardzo bym chciala by teraz w nowej szkole w LO mnie polubiono, czy ludzie polubia grubsza kolezanke jesli bede sympatyczna i kolezenska???

Gość masz prawo do szczęścia

Gość ciulalalalala
ja mam duzo otylych kolezanek, poprostu sa cudowne, wszedzia sa lubiane, bo sa dusza towarzystwa, nawet mnie szczuplej dziewczyny nie lubia tak jak ich, wiec tusza nie ma znaczenia :)

Gość no jasne ze tak mam taka jedna
baardzo otyła kolezanke i ma mnostwo znajomych, przystopjnego faceta i jest osoba bardzo lubiana, wiec jak widac wszystko tkwi w nastawieniu do swiata. Naucz sie smiac z samej siebie to sie wyluzujesz

Gość Pucccka
nawet niewiecie jak mnie podtrzymalyscie na duchu...to problem dla mnie!! lekarz powiedzial ze przy mojej diecie to mi zejdzie do konca pierwszej klasy z moja nadwaga nawet! wiec musze sie wyluzowac..no wlasnie, bo ostatnio myslalam ze wszystko jest przeciwko mnie:( dzieki bardzo jkesli ktos zna jeszcze takie osoby to napiszcie prosze:)

Gość ciulalalalala
jest duuuuuuzo takich osob, to zalezy tylko od Twojego wnetrza :)

Gość ło jezusicku
szczerze mowiac wszystkie osoby "przy kosci" jakie znam maja ogromne poczucie humoru:) to czyni je atrakcyjnymi towarzyszami wszelakich zabaw:D poza tym maja wiele innych pozytywnych cech:)przeciez zycie nie zaczyna sie i nie konczy na wygladzie:D 🖐️