Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytylkojatakmysle

dlaczego tak jest???

Polecane posty

Gość czytylkojatakmysle

przynamiej w moim miescie ,jest 13 supermarketow i poszukiwani sa ludzie po podstawowkach ,zawodowkach bez wiekszego wyksztalcenia ,poszukuja rowniez fryzjerek .A ludzie po wyzszym chodza be pracy albo lepiej zarabiaja mniej jak np .Fryzjerka .Moja kuzynka jest Fryzjerka i zarabia 1800zl na reke po zawodowce ,moj wujek nauczyciel 1200zl na reke.....Kuzynka 3,5 tys po zawodowce jezdzi na widlaku ...gdzie sprawiedliwosc...stwierdzam ze warto miec wyksztalcenie

Gość PSZCZELOT
bo ludzie myslom że jak se bendom ino wykonywać prace psychicznom to kasa im sie bendzie do kieszeni sama wsypywac a tu prosze... swiat terz poczrbuje ludzi fizycznych bez nich sie nie obendzie

niestety teraz tak jest :(teraz praca w usługach typu fryzjer,nie mowiac juz o kosmetycznce zarabia duzo ale jednak nadal jestem zdania ze ludzie po ciekawych studiach moga naprawde duzo osiągnąć i miec ciekawa prace

Gość czytylkojatakmysle
taa tylko wiesz do tych lepszych kierunkow typu prawo,medycycna,jezyki obce trzeba miec talent ,siedziec dzien i noc w ksiazkach .... zreszta ...szkoda gadac

oj nie tylko talent ale samozaparcie ja akurat studiuje jezyk obcy i jest mi ciezko cholernie ale bardzo chce skonczyc studia bo wiem ze dzieki nim duzo osiągne Mam tyle planow i wierze ze uda mi sie je zrealizowac