Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sick Girl

Jak mam to wytlumaczyc rodzicom?

Polecane posty

Gość moze ojciec sie boi ze
zajdziesz w ciazę i podzielisz los jego zony? A wiesz dokladnie, czemu sie rozwiedli?

Gość heheheheheheheheheehehehehehe
ja pierdole, sam gowniarz i juz rozwiedziony i-patologia. Nie ma sie co dziwic rodzicom,ze nie chca,zeby ich cora zadawla sie z DZIECIOROBEM. Ale ty juz wiesz ,ze to ten jedyny i na zawsze i w ogole i co oni wiedza,bo przeciez ty juz masz 18 lat

Gość no ale najwazniejsze
ze placi alimenty. ty tez pewnie bedziesz mogla na nie liczyc

Gość Sick Girl
Jestescie nie powazni...

Gość Sick Girl
Widze ze jest duzo osob ktore wprost uwielbiaja oceniac ludzi nic o nich nie wiedzac...

Gość no ale najwazniejsze
ze ty jestes powazna. Tak na marginesie - "nie" z przymiotnikami pisze sie razem,wiec zamiast myslec picza, wroc lepiej do ksiazek ,dziecko

Gość Sick Girl
Dobra dobra

Gość gdzietamjuz
debile, ja to uwazam tak ze masz te 18 lat i spotykaj sie, jesli to naprawde wielka milosc to to przetrwa, a jesli tylko takie zauroczenie to ci minie sama nie wiedząc kiedy i jak(bo tak go kochalas) en wiek tak ma, to normalne, ile z nim chodzisz juz? Tylko uwazaj na ciąże, a tak to ..nic nie stracisz. Tu siedzą sami samotni, którzy zazdroszczą ci tej milosci.:/

Gość denerwujesz sie ze ludzie
krytykuja, nic o facecie nie wiedzac. No ale tez przeciez nic onim konktretnegio nie napisalas, oprocz wieku, rozwodu i dzicka, wiec niby dlaczego mamy chwalic. Przekonaj nas do niego ( konkretami!) tak samo, jak przekonujesz rodzciow, to ci poradzimy, czy dobrze, albo cos podsuniemy.

Gość Sick Girl
Nie ma takiej opcji zebym zaszla w ciaze...on ciagle mi powtarza,ze szkola jest najwazniejsza,ze na dzieci przyjdzie czas. Jest bardzo otwarty,naprawde szczery do bolu z niego facet,zabawny,bardzo uczuciowy,pracowity,nie pije,nie pali...i przede wszystkim szanuje kobiety.

Gość buhahahahahah
niezle mnie rozbawilas autorko, powiem Ci tak: a pare miesiecy bedziesz tu zakladac topiki w stylu: czy to mozliwe ze jestem w ciazy? ratunku nastepnie: on chyba mnie oklamuje... potem beda: on mnie zdradza i wreszcie: nie umiem zyc bez niego... odszedl bez slowa.... niestety, ale taka prawda - jestes zbyt mloda. a on cie porostu wykorzytuje. 6 lat roznicy - spoko, ale nie w tym wieku - zwlaszcza, ze on ma dziecko... i z zona z tego co piszesz rozwiodl sie bardzo niedawno... czy to ty bylas tego przyczyna???

Gość Sick Girl
Ok,koniec tematu!