Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna i szczupła

UTRATA KG= pewność siebie. G... prawda!

Polecane posty

Gość Smutna i szczupła

Schudłam, a nic się nie zmieniło :( Myślałam, ze nie będę się juz siebie wstydzić itd a to nic z tego! :( jedna wielka bujda!

Gość Smutna i szczupła
:( jak nic wyląduje w wariatkowie :( co ja mam teraz zrobić? Myślałam, że wyładnieje, że wszystko będzie inaczej :( co ja robiłam źle?

Gość Smutna i szczupła
10 kg :( teraz ważę 50 kg, ważyłam 60 przy wzroście 160

Gość dokładnie
nie wiem w sumie... odchudzam się całe życie... ale mniej więcej od czerwca

Gość sabrenko
a gdzie jest napisane ze im mniej ma sie kilogramow tym czlowiek bardziej szczesliwy!!!! to takie głupie myslenie. Mozna miec 100 kg i byc super szczesliwym miec mnostwo przyjaciol i fajnego faceta. Waznie jest optymistyczne podejscie do zycia, usmiech na twarzy. A jak ty jestes wiecznie nadeta to czego chcesz???

Gość lazurek
witaj w klubie ja tez schudłam i wcale nie jestem z tego powodu bardziej szczęsliwasza i też nie czuje sie bardziej pewniejsza siebie, jedyny pozytyw w tym całym ambarasie jest taki, że idąc ulicą i widząc dawngo nielubianego znajomego nie musze sie bać że mnie pozna;). A taka szkoda, że nie wzięłam wcześniej mega pozyczki mogłabym sie teraz ukrywac he he he . To prawda trzeba najpierw polubic siebie swoje wnętrze a dopiero potem się zabierac za zmiane w wyglądzie zewnetrznym. A teraz ogarnął mnie inny szał a mianowicie jestem na etapie zapuszczania włosów i dostaje masakrastycznej goraczki wrrrr....ale nie obetnę będe silna i zapuszczę.

a ja schudłam i może jakoś z dnia na dzień moje życie nei stało sie szczęśliwsze ale teraz mogę nosić wszystkie ciuchy i jakich kiedyś marzyłam ubieram się w kostium i idę na basen bez najmniejszego stresu... wyrzuciłam wszystkie szerokie ciuchy zadbałam o włosy, paznokcie, opaleniznę idę na imprezę i już nie naciągam na biodra bluzki kiedy obejmuje mnie jakiś facet :) nie masz już problemu z wagą więc przestań o niej myśleć :) jesteś piękna teraz pozostało Ci tylko w to uwierzyć :):)

Gość stepka
ehh cos o tym wiem.. mam 164 i waze 48/49 kg i nadal mysle ze jestem za gruba.. brzuch.. uda.. objadam sie calymi dniami a potem robie histerie ze przytyje poszcze przez kilka dni i znowu.. panicznie boje sie przytyc.. moj chlopak mowi ze jestem troszke za chuda.. ale nie dla mnie.. mam straszny brzuch.. nie moge go przezyc.. :(:(:(

Gość waze 135 kg
wiec panienko z 4o kilkoma kg nie wiesz co mowisz wyobrazcie sobie jak ja sie musze czuc

Gość Smutna i szczupła
Jak mam pracować nad tą pewnością siebie? Jestem wdzięczna za wszytskie komentarze, ale proszę pomóźcie...

Gość Dop******lam dziś każdemu
Samoświadomość można zwiększyć poprzez poznanie mocnych i słabych stron własnego charakteru, zdolności,umiejętności, wiedzy. Jeżeli nie możemy czegoś zmienić, to jedynym sensownym wyjściem jest to coś zaakceptować, w myśl zasady: "jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma", a nie walczyć z wiatrakami.Samoświadomość naturalnie prowadzi do samoakceptacji, czyli szacunku dla samego siebie lub przynajmniej, nie lekceważenia własnej osoby.

Gość zuzazuza
To chyba proste - problem nie lezy w kilogramach ale tkwi w tobie, w twojej glowie. Sa ludzie grubi i nieatrakcyjni ale kochaja siebie, znaja swoja wartosc. Wiem bo sama schudlam 2 lata temu. Chcialam pokazac calemu swiatu ze dam rade, myslalam ze beda mnie podziwiac i w ogole wszystko sie zmieni. Tez schudlam 10 kg z 64 do 54. Dziwne, ale po tym zaczely wypadac mi wlosy, bylam wiecznie smutna i przygnebiona, wygladalam nieatrakcyjnie i wiele osob mowilo mi, ze wczesniej wygladalam lepiej. Mysle, ze odchudzanie przyczynilo sie tez do powstania pewnych zaburzen psychicznych u mnie, od roku lecze sie na zaburzenia lekowe :( Teraz wrocilam juz do swojej dawnej wagi, ale nie moge wrocic do swojej dawnej kondycji psychicznej. Nigdy wiecej nie bede sie odchudzac - to zmienilo moje zycie na gorsze.