Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowana_słońcem

Facet niedostępny

Polecane posty

Gość 000000009
ty kłamco i tchorzu, nie masz za grosz odwagi, myslisz ze fajny jestes ? kawał chuja z ciebie i tyle, 0 szacunku do ludzi , ty falszywa szmato !

Gość bez jaj ale z majonezem
osobowość z pogranicza::):P

Gość Denn
Dla Ciebie może tak.Tak możesz myśleć.

Gość BIENTO
komo tobie sie wydaje ze jestes niesmialy , a w rzeczywistosci bawisz sie kobietami . Podnieca cie jak dasz kosza kolejnej lasce ? A moze kobiety czyms cie zdenerowały dlatego czerpiesz satysfakcje z dawania im kosza?

Gość 000000009
pewnie że moge bo taki jestes, obludny i dwulicowy, zauwazyles ze tracisz wiekszosc znajomych? bo jestes jebanym egoista i wielkim tchorzem, ktory nie ma jaj

Gość Denn
Ty do mnie piszesz?

Gość 000000009
tak do ciebie!!!!!!!

Gość Denn
Nie wiem,bo to co napisałeś się w ogóle nie zgadza.Przyjaciół nie tracę,więc musiałeś mnie z kimś pomylić.

kolejna sprawa ze koles moze tez byc niesmialy..... albo... albo jestes tak ladna, ze tez mogl nie chciec pokazac Ci, ze mozesz miec kazdego cholera wie jak to jest ja tez jestem b. ladna, ale nie przyciagam tych mezczyzn ktorych bym chciala i nie wiem czemu facetom, ktorzy mi sie podobaja nie wpadam w oko :( mozliwe ze odpowiedzia na to jest moja niesmialosc, i ze nie lubie za czesto wychodzic wieczorami, nie zaczepiam, nie zagaduje, i moja niesmialosc w momencie kiedy moge zaczepic i dowcipnie zagadac - robi ze mnie totalna idiotke ehh moim prawdziwym dramatem jest fakt, ze mam 25 lat, jestem piekna( a co najmniej b. ladna), koncze kolejny kierunek studiow, i w momencie kiedy jestem w kwiecie wieku - nie jestem w stanie sobie pouzywac zycia! ehhh musze to zmienic, bo az mi siebie szkoda i mojej urody.. na intelekt zawsze ktos poleci i nie musze miec tych 20-stu kilku lat, a w momencie kiedy chce sie zakochac i to tak bardzo mocno i szczerze - nie moge!! a wlasciwie ODPOWIEDNIE osoby nie zakochuja sie we mnie :/ ehhhhhhh...

Gość 000000009
nie pomylilam cie padalcu, ty masz w ogole prawdziwych przyjaciol? gówno masz, znajomych tracisz jak leci, gdzie te wszystkie kolezanki? koledzy tez sie wykruszaja skurwielu, jestes dnem, a piekny tez nie jestes spojrz w lustro z profilu skurwysynie

Gość Denn
Ciekawa z Ciebie osoba,masz fajny charakter.

Gość 000000009
myslisz ze sie kolejny raz nabiore!!!!!! niby czemu jeszcze nie poszedles wyrywac nastepnej naiwnej? moze fundusze sie skonczyly? a podobno tyle ich teraz masz ...

Gość jak sadzicie
nie pomylilam cie padalcu, ty masz w ogole prawdziwych przyjaciol? gówno masz, znajomych tracisz jak leci, gdzie te wszystkie kolezanki? koledzy tez sie wykruszaja sk**wielu, jestes dnem, a piekny tez nie jestes spojrz w lustro z profilu sk**wysynie ten tekst swiadczy o tobie tylko . NIe jestes kobieca , ale zachowujesz sie jak facet z pod budki z piewem . PRZeklinasz i wogole. Przeklinajacy facet ujdzie , a kobieta to juz dno i topny mułu ...

Gość 000000009
jestem az za kobieca, ale moje nerwy siegnely zenitu. musialam sie wyzyc

Gość Denn
Ty mnie chyba z kimś pomyliłaś.Rzuciłaś się na mnie jakbym Ci coś zrobił,a ja napisałem tylko,że jestem z pod znaku Koziorożca.

Gość Denn
Hmm...muszę widocznie zmienić:))

nie z pod tylko spod :P chyba, że ..................... twoje słownictwo jest tak wyjatkowe jak ty :P

Gość Denn
Tak wybacz mój błąd.Dzięki.

prosze do uslug :)

Gość hahahaha przeczytałam topic
i po 1 problem autorki głupi:D a po 2 jeszcze głupsze to co tu sie dzieje:D:D:D 00000009 - skad wiesz, że znasz denna? tak zaczełas na niego anskakiwać, że aż żal:o Napisał jaki ma znak zodiaku, a Ty jood razu najazd na niego:D Myśłisz, że jeden facet koziorożec na świecie?:D:D:D a co do autorki:o zal naprawdę:o nie podszedł bo mu się nie spodobałaś:) i po co roztrzasać tak temat??? :)

Gość Denn
hahahaha przeczytałam topic Dzięki za wsparcie,bo już chciałem zmieniać:))

Gość 000000009
9329538 gg , napisz to ci wytlumacze o co chodzi

Gość Denn
Dla mnie wytłumaczysz?Czy ja już jestem spalony?

Gość 000000009
dla ciebie!!!!!!!!

Gość 000000009
niech wszycy do mnie nie pisza bo nienadazam, :P

czytając Twojego pierwszego posta...szok...miałam to samo, nic z Tego nie wyszło, nie wiem czego chciał, ale na pewno nie mnie...odpuszczaj, uciekaj od niego...będzie nadzieję Ci robił, a i tak oleje...

Denn pisz do koleżanki:)

Gość malowana_słońcem
No właśnie robił mi nadzieje, zerkał i też się uśmiechał. A gdy inni faceci mnie podrywali, to widziałam taki zazdrosny wzrok... Gapił się na delikwenta jak nie wiem co... Przynajmniej, takie miałam wrażenie...

Gość taaaaaaaak i to bylo
pewnie TYLKO wrazenie :o

zgadzam sie z opinią wyzej:D