Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o.l.

co robić..

Polecane posty

Gość o.l.

musze sie wyżalić komuś bo oszaleje chyba. mam przyjaciela, chodziliśmy razem do liceum, świetnie sie dogadujemy i lubimy razem spędzać czas. problem w tym, że ja go kocham (on oczywiście o tym nie wie). on tez daje mi często jakieś znaki lub rzuca dwuznacznymi hasłami, więc myśle że też coś do mnie czuje. raz doszło między nami do zbliżenia (nie było seksu), a ja do tej pory mam wyrzuty sumienia, bo on miał wtedy laske, z resztą oni nadal są ze sobą. a ja nie chce ranić tej dziewczyny bo naprawde bardzo ją lubię:( nie wiem co ma robić, a dzisiaj jakoś wyjątkowo to wszystko we mnie wezbrało. prosze o poważne komentarze, pozdrawiam:

Gość andrea21
szczerość, szczerość, szczerość...

Podziwiam, że tyle lat to dusisz w sobie. Możesz mu o tym powiedzieć co czujesz, chociaż nie wiem czy warto się wtrącać pomiędzy młot a kowadło. Ja bym dała spokój zajętemu kolesiowi.

Gość o.l.
dzięki... utwierdziliście mnie w tej decyzji... będzie ciężko, ale dam rade.

hmm.. moj kumpel jest mniej wiecej na Twoim miejscu tyle, ze ta dziewczyna ma dziecko z innym ale za nic nie moga sie dogadac a moj kumpel dostaje obledu bo tak Mu na Niej zalezy... zwiazku nie rozwalaj bo to Ci sie wroci z nawiazka.. jesli dojdzie do Niego, ze nie kocha tejk swojej tylko Ciebie to stanie sie tak jak ma sie stac.. ale faceci rzadko kiedy tak robia.. raczej sa wygodni i leniwi.. musza naprawde poczuc milosc albo kopniaka jakiegos