Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiaWisniewska

Feremony z allegro !!!

Polecane posty

Gość KasiaWisniewska

Witam ! Mam pytanie , czy ktoras dziewczyna uzywa moze feremonow Love&Desire women ??? Jaki jest zapach ? czy naprawde tak ladnie pachnie jak opisywany jest w aukcjach na allegro ? Delikatny czy bardziej ostry zapach?

Gość KasiaWisniewska
pomylilam sie szybko pisalam , czy ktos ich uzywa????

Gość KasiaWisniewska
ciekawa jestem jak na mnie byś zadziałał ?

Gość gość
Hmmm...masz jakieś problemy z facetami, czy jak?Feromony są przereklamowane, wyrzut pieniedzy w błoto...zwłaszcza te z allegro. Już nie masz na co kasy wydać?

Gość KasiaWisniewska
nie mam problemow , mam faceta i jestem zareczona ,niebawem bierzemy slub , chcialabym tylko kupic sobie jakis zapach zeby na niego zadzialal:) a te feremony nie sa drogie kosztuja 35 zl i podobno bardzo ladny kwiatowy zapach , chcialabym go urzywac jak normalnego perfumu :)

Gość KasiaWisniewska
feromony , znow ten blad :P pewnie bede sie caly czas juz mylic...

Gość i znów walka o dzieci
hehe :P

mój facet kupił sobie love &desire i jest śliczny

Gość wulc
Ja używam końskiego moczu

Gość Leśny
Feromony działają.... To fakt niezaprzeczalny. Niestety częste mycie po prostu nas ich w sporym stopniu pozbawia. No i golenie myszek.... tak tak..... włosy na myszce dzięki dużej powierzchni pozwalają kobiecie rozsiewać te niewyczuwalne nosem zapachy ;P A za 35 zł dostaniesz może i coś ładnie pachnącego ale nie feromony..... te lepsze pochodzące od znanych producentów kosztują po 200-300 zł za malutki flakon.

Gość KasiaWisniewska
tak ja sie domyslam ze to nie sa oryginalne feromony , tylko jakies tansze podróbki z podobym zapachem , chodzi mi o zapach chcialabym go uzywac jako perfumu i zeby dzialal na mojego faceta..

Gość wulc
Koński mocz dostaniesz za darmo a wiesz jak rozsiewa smród

Gość Leśny
hmmm..... feromony to pierwszy atak..... nie zobaczysz różnicy jeśli już faceta "złapałaś " ;)

Gość KasiaWisniewska
ale ja nie chce ataku chce zeby szalał na punkcie mojego zapachu :) i tak szalefe na punkcie moich perfumow ale chcialabym zrobic mu niespodzianke i miec cos innego

Gość Leśny
hmmm.... to znajdź jakiś miły zapach ale nie feromonową podróbę.... Ja ostanio nabyłem Hugo bossa pure blue i muszę powiedzieć że dobry zapach działa cuda..... Moja szefowa (zołza wredna) zaczęła nawet niby przypadkiem nachylać się nademną i obwąchiwać mnie..... ;)

Gość usmialam sie po pachy..
to z tym konskim moczem niezle jest hehehhe.... chcesz na niego podzialac? uzywasz allegro? poszukaj aukcji z ciekawa sexowna bielizna (np.obssesive-ciekawe wzory sa z od tego producenta) efekt murowany!!!takze do dziela i udanego wieczoru(jak juz dostaniesz paczke;p)

Gość KasiaWisniewska
hehehe dobre :) mam duzo sexownej bielizny , perfmumy tez kupuje bardziej znanych marek , ale chcialam cos odmienic i sprobowac nowego z tym zapachami , ale domyslam sie ze sa przerekalowane i beda pachniec jak mydlo z kiosku , byc moze nie warko wydawac 35 zl.... niewiedzac nawet jak to pachnie...

Gość Leśny
O to właśnie chodzi... nie kupuj kota w worku..... A co do perfum polecam niezmienność tak by facet kojarzył zapach z tobą... Ja do tej pory mam zapachowe wspomnienia..... Jedna z moich dziewczyn używała cudownych perfum które niesamowicie do niej pasowały...... No i niedawno jedna z klientek która przyszła miała je na sobie..... nie byłem w stanie myśleć..... ;) a przynajmniej nie głową :P

Gość KasiaWisniewska
heheh Leśny racja :) moj byly chlopak kochal moj perfum i zawsze zachwycal sie zapachem , zawsze mi mowil ze jak poczul go u innej przechodzacej dziewczyny to przypominal sobie mnie :P .Moze masz racje i nie warto wymieniac , chociaz ja mam duzo perfum ale sa zblizone do siebie wszttskie slodkie i subtelne i delikatne