Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helpme

POMÓŻCIE! mam ochotę sie zabić

Polecane posty

Gość jesli zaczela sie brzydko
pachnaca wydzielina jest mozliwosc, ze chlopak zarazil co jakas grzybica czy rzęsistkiem. Chyba powinnas isc do gonekologa. A zaburzenia w miesiaczkowaniu w twoim wieku przy duzych emocjach moga byc, wiec raczej nie ma powodu zeby byla ciaza.

zarazić to mnie nei zaraził bo prezerwatywa była, a on jest zdrowy i tak ;P

po pierwsze skąd wiesz, że jest zdrowy? Po drugie skoro zaczęłaś współżycie to musisz się liczyć z tym, że możesz zajść w ciążę. Tak właśnie jest. Współżycie jest to krok w dorosłość ale trzeba się liczyć z konsekwencjami. W końcu jesteś dorosła!!!! Na Forum ciąża, poród, macierzyństwo pełno jest dziewczyn w Twoim wieku, które będą albo już są mamusiami. Poczytaj sobie, naprawdę warto. Taki zimny kubeł na głowę. Zastanów się, czy jesteś na pewno gotowa na to aby być dorosłą. Aby niańczyć dziecko, zrezygnować z życia towarzyskiego, zaniedbać szkołę i obciążyć swoich bliskich. Uważam, że zaczęłaś współżycie ale nie liczysz się z konsekwencjami. Co z resztą widać po temacie, który założyłaś. Masz ochotę się zabić, dziecinada.....zanim zrobisz "TO" po raz kolejny może się zastanowisz 5 razy.

Gość sadasdsa
Nastepnym razem - ANAL!

Helpme okres możesz dostać dopiero po 3-6 dniach przerwy. W sumie zdarza się, że dziewczyny, kobiety dostają nawet w ostatni dzień przerwy. U każdej kobiety to działa inaczej, nie musisz się martwic :) ale musisz pamiętać, że zawsze jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże i musisz sobie zadać podstawowe pytanie 'Czy jestem teraz gotowa zostać mamą ?'. A mogę wiedzieć co byś postąpiła gdyby się okazało, że jesteś w ciąży ( oczywiście nie musisz odpowiadać na moje pytanie :) zrozumiem jeżeli nie chcesz :) ). Nie wiem czy w Twoim wieku ingerencja hormonów to dobry pomysł ( nie chodzi mi tutaj o to w jakim wieku rozpoczęłaś współżycie, bo to każdego indywidualna sprawa ) tylko po prostu możesz mieć problemy z zajściem w ciążę kiedyś w przyszłości. Myślę, że nie masz się co martwić bo raczej w ciąży nie jesteś.

Gość dead666
skoro sie tak zabespieczyliscie to raczej w ciazy nie jestes xD ale tak dla własnego spokoju powinnas isc do ginekologa. xD pozdro

Gość wiolka12
Karzdy co ma przyjebane życie chce sie zabici dziś łyknełam trzy tabletki na serce dla dzatków a mam14 lat ale jest jedna żecz rodzce oni bedą cierpieci że nas już niema . mi naszczeście rodzce nie robią nic że chciała bym się zabici .Najgorsze to nauczyciele i mój brat .

Gość HHAHAHAHHHHAHHAHAAHAH
ty SMS JESTES DEBILEMN BĄDŻ IDIOTKĄ KURWA TRZEBVA JEJ POMÓC A NIE!!!!!!!

Gość sterdane
(HAHAHAHA )sam jestes demilem badz debilka ona to pisala 2 lata temu a ty ,ze trzeba jej pomoc rety trzymajcie mnnie jaki kacap... NO MALA A SWOJA DROGA TO LEPIEJ SIE W DUPCIE BZYKAJ!! I JAK SIE NAUCZYSZ ORGAZM 3x lepszy niz w cipcie...pozdr

Gość a ja myślałam że.....
a ja myślałam że..... faktycznie jakieś myśli samobójcze ktoś ma, a tu SAM SEX:D

Gość a ja myślałam że.....
oj faktycznie 2 lata temu;) ale wyróżniony był to się rzuca wszystkim w oczy:D