Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karusia059

POMOZCIE... nie wiem co mam robic juz blagam...... !!

Polecane posty

Witam.Mam pytanie? ...Mojej dziewczynie spoznia sie okres 4 dni i sie troche martiwe 5 dni przed spodziewana miesiaczka(powinna dostac 5 sierpnia) postanowlismy sie troche sex-ic, probowalem wejsc w moja dziewczyne... ale bolalo ja to i zaprzestalismy temu i zaczelismy dotykac sie i nie wiem jakim cudem okazalo sie ze prezerwatywa pekla, nie bylo wytrysku ale jak pekla zostalo troche sluzu wystraszylismy sie troszke ze moglo sie dostac do srodka.Moja dziewczyna szybko pobiegla do lazienki i umyla ja dokladnie. Przedwczoraj robilismy test i wyszedl negatywny ale okresu nadal nie mam boimy sie ze moze byc z tego dziecko. W tym miesiacu moja dziewczyna byla kilka razy na solarium moze to przyczynilo sie ze miesiczka sie spoznia jej lub stres ze moze byc w ciazy ?? pomozcie aaa i okres ma co 35 dni regularny jak do tej pory byl... POMOCY...!! ??

Gość ..............sms.............
"umyła ją dokładnie" hehehehheehhehehhehhehehehehhehhehehehehehehehhehe niezłe niezłe

Gość ..............sms.............
to jest kurwa tragiczne.Wez zajmij sie nauką dzieciaku!!

Gość karusiaaaa to ty kużwa facettt

dzieckiem nie jestem mam swoje lata.... na tego robienie ale poprostu nie teraz to jest potrzebne nam....

Gość gfbbddb
jak umyla pipe dokladnie to nie bedzie potomka :D idz juz spac

jestem jej chlopakem a pisze za nas a nie logowalem sie... na siebie bo moja dziewczyna juz byla wczesniej zalogowana...

przecież nie musisz się nikomu tłumaczyc kim jesteś ani ile masz lat. Poczekajcie jeszcze kilka dni i do lekarza. To może byc spowodowane stresem.

Witam was Mam na imie Monika i mam 19 lat. Pierwszy raz pisze na takich forach wiec prosze o szybka odpowiedz Od 4 lat ma regularne cykle 28 dni . 9 czerwca dostalam okres skonczyl mi sie 16 okolo 24 wyjechalam nad morze 29 wrocilam i od razu w tym samym dniu dostalam kolejny okres. trwal do 6 lipca nastepny dostalam normalnie 26 lipca i trwal do 2 sierpnia . Teraz mam pytanie bo uwazam ze to zaburzenie w czerwcu moglo spowodowac ze moje obliczenia co do dni plodnych mogly mnie zawiesc. Przez cala ta miesiaczke lipiec/sierpien i z 2,3 dni po kochalam sie bez zabezpieczenia i partner konczyl '' we mnie'' . Czy jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze ? I w razie czegos prosze o napisanie jakie sa szanse na to ze jestem w ciazy! czekam na odpowiedz i z gory dziekuje :* pozdrawiam