Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny_aniołek

Wróciłam z rozterką teskniący zagladnijcie i dodajcie kilka słów od siebie

Polecane posty

Gość raoammaxxx
O bezmiarze twojej "dorosłości" świadczy także twój infantylny nick.

no to wytlumacz mi chyba strasi nie za bardzo lubia zapraszac do swojego towarzystwa takie gwoniary z gimnazjum co??? moje towarzystwo to wlasnie sami tacy strasi ludzie....

Gość sud
raoammaxxx : już nie besztaj ją tak. to prawa młodości. jeszcze się dowie co to zycie, już jej nie dowalaj na starcie :)

Gość raoammaxxx
Lubią lubią. Lubią popatrzeć, czasami pomacać jak się da. Ale wiesz, związek, to jednak co innego.

Gość sud
i zrozum w końcu że to nie jest NORMALNE! powinnaś mieć towarzycho w swoim wieku lub zbliżonym. a czemu Cię lubią starsi? hmmm, teorii jest wiele, większość nieprzychylnych...

Gość samiku
No i widzisz, nareszcie nazywasz rzeczy po imieniu. Słowo-klucz to "gówniara"

Gość sud
wiemy wiemy, jesteś dojrzałą kobietą która szuka uczucia i miłości a ludzie z Twego rocznika to same gówniarze pijące piwo pod murem i wrzucające dropsy na dyskotekach. wiemy wiemy...

Gość samiku
A ty uwierz, ze jesteście "tylko przyjaciółmi" bo facet waha się, czy to byłoby jeszcze pedofilstwo czy może juz nie.

zdziwię Cie ze nie jesteśmy przyjaciółmi poprostu bardzo sie lubimy nie padlo miedzy anmi to slowo przyjaciela to ja mam innego którego znam juz troszke

Gość warkawarka
Aniolek, jak ma sie 18 lat, to calkiem normalne, ze zyje sie troche w swiecie uludy, nie zna sie zbyt dobrze ludzi i jest sie lakomym na czyjes komplementy, aprobate i ponad wszystko - na potwierdzenia swojej dojrzalosci. za pare lat bedziesz sie z siebie smiac, tak, jak ja sie teraz smieje, jak sobie przypomne co myslalam o sobie, zyciu i facetach kiedy mialam 18 lat ;) dlaczego on nie chce z toba byc? mowilas, ze on jasno stwierdzil, ze nie i juz, a ty piszesz, ze raczej bys nie chciala, ale wiesz, ze byloby super... krecisz i to mocno ;) facet niezle ci zawrocil w glowie, szkoda, bo skoro stwierdzil, ze "nie i juz", to znaczy mniej wiecej tyle, ze "fajnie sobie wyrwac osiemnastke, bo lyka sciemy jak malpa kluski, ma fajne cialko i niewiele wymaga, a jakis tani komplement moze wiele zalatwic" nie mowiac o kumplach...

Gość sud
"fajnie sobie wyrwac osiemnastke, bo lyka sciemy jak malpa kluski, ma fajne cialko i niewiele wymaga, a jakis tani komplement moze wiele zalatwic" jak dla mnie tekst dnia :) z tymi kluskami hehe

Gość geodezja
Dobre, dobre, 18-tki czytajcie i uczcie się.:)

Gość sud
Dokładnie. Każda nastolatka powinna se to powiesić na ścianie w pokoju żeby wiedziały co panowie w wieku 30+ (+-10 :) myślą o takich młodych laseczkach. Tacy którzy myślą inaczej to sporadyczne przypadki, wręcz unikatne. Normalny facet w tym wieku nie szukałby partnerki w takim wieku.

Gość sud
Samotny_aniołku, co o tych naszych wypowiedziach myślisz? Już skończyliśmy kazanie i oczekujemy Twojej odpowiedzi. Obiecaj że będziesz ostrożniejsza w życiu i nie będziesz patrzeć na takie sytuacje bezkrytycznie,ok?

Wcale sie z Wami nie zgadzam.... jestem jaka jestem slodka czasem wredna kochana i dobra i nikt mi nie powie ze jestem naiwna malolata bo pomimo ze mam 18 lat to życie juz mnie nauczylo ze nie warto czasem ufac i wierzyc ludziom....