Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuutna malaaaa

MEGA KOMPLEKS !! OCENCIE PROSZE EH

Polecane posty

Gość smuutna malaaaa

Mam straszny kompleks na punkcie moich piersi wstydze sie pokazac je mojemu chlopakowi ;( sa strasznie male i na dodatek mam smieszne sutki eh ;( wlasciwie to ich wogole nie mam;( nie chca mi stac nawet jak je podrazniam to nic i sa dziwnego koloru wstydze sie przed chlopakiem ;( to mnie juz zabija oto fotki eh ;( http://www.speedyshare.com/689326805.html i http://www.speedyshare.com/851459948.html

Gość chuda zołza
faktycznie masz nie za duże piersi, ale mają bardzo ładny kształt i są jędrne! bardzo ładne suteczki :) myślę, że nie masz się czego wstydzić. przecież Twój chłopak chyba widzi, że nie masz pod ubraniem mega dużych piersi, no chyba, że nosisz jakieś push-upy z ogromnymi żelowymi wkładkami ;) poza tym masz śliczne, zgrabne ciało! jeśli mogę zapytać, to ile ważysz przy jakim wzroście?

Gość chuda zołza
no i w ogóle ile masz lat?

Gość ale fajne cialko

Gość śliczne piersi
masz super śliczne piersi. Nie ma się czego wstydzić a chłopak będzie w sioódmym niebie. Głowa do góry!

troche małe, ale mogą byc... wynagrodzisz facetowi fakt posiadania malych tzytzkow poprzez robienie swietnego loda... ćwicz technike :P

droga autorko a jak myślisz dlaczego wymyślono push- up??????? bo bardzo wiele kobiet ma dość małe cycki;) nie przejmuj się - temu jedynemu na pewno będą się podobały;) zobacz komiczne od samego oglądania ma juz zboczone mysli :P

Mnie też się bardzo podobają, naprawdę świetne piersi. Głowa do góry!

Gość sns1232
No właśnie, a ile masz lat? biuścik fajny :-)

Gość hippyyyy
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma ;) jest ok!

Gość CO TY DZIEWCZYNO
masz śliczne piersi! wierz mi, jesteś za bardzo krytyczna wobec siebie śliczne ciało, ładne piersi, nie masz czym sie martwic! :)

Gość masz fajne
piersi i w dodatku idealna figure, o co ci chodzi??

Gość cześć Justyna
lepsze takie i jędrne niż małe i niejędrne :)

Gość sebuku
Piersi małe, ale ciałko widzę że bardzo apetyczne.

Gość iufsb
Nie martw sie, ja mam takie same piersi i sutki. Moje sa nawet bardziej wklesle. Pod wplywem zimna wciagaja sie do srodka. Na poczatku zwiazku tez bardzo sie balam, nie chcialam sie rozebrac przy moim chlopaku. Ale z czasem sie przelamalam, bo przeciez nie mozna cale zycie uprawiac seksu w koszulce i staniku:P On nigdy nie powiedzial nic zlego na ich temat, przeciwnie, same komplementy. A co do sutkow to hm.., ja mu nie mowilam, ze moim zdaniem jest z nimi cos nie tak, nie dalam tego po sobie poznac. Nie wiem czy on w ogole to zauwazyl( moim zdaniem faceci nie sa spostrzegawczy:P) a nawet jesli zauwazyl to nigdy nie dal mi odczuc, ze cos mu przeszkdza, ze sutki powinny inaczej wygladac itd. Wiec sie nie przejmuj, nie wypytuj swojego chlopaka co sadzi o tych sutkach, bo po co zwracac uwage na cos, co nie trzeba. Oczywiscie zrobisz jak bedziesz chciala, to tylko moja rada, bo ja tak zrobilam i jest ok. Jestem z nim od 3 lat i ani razu nie uslyszalam, ze z moimi sutkami, piersiami jest cos zle. Glowa do gory:) A tak poza tym to to zdjecie juz tu kiedys bylo;)

Gość butterfly2323
Nie napisze jak inni ze jak cie kocha to mu sie spodobaja....wiem ze chodzi tu o akceptacje samej siebie....i wiesz co....nie chce cie pocieszac, ale nie widze problemu, masz ladne, jedrnr piersi, i sutki bez zarzutu, wiec nie powinnas miec kompleksu z tego powodu:)Dodam ze sama jestem wlascicielka malych piersi-32B i mi sie podobaja:)