Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajkaaaa

Nie doszło do wytrysku a ja jestem w ciazy, czy ktos ma podobnie?

Polecane posty

Gość zapytajkaaaa

mam pytanie czy sa tu mamy ktore zaszly w ciaze w podobny sposob jak ja? kochalam sie z mezem , zawsze sie zabezpieczamy ale pod wplywem emocji wszystko wyrwalo sie z pod kontroli. moj maz nie skonczyl we mnie, wogule nnie doszlo do wytrysku a ja jestem w ciazy. czy ktos mial podobnie?

Gość zapytajkaaaa
nie ma takich osob?

Gość Ania Bajbak
bez wytrysku ciaza raczej jest nie mozliwa :P no ,ale cuda sie zdarzaja ---widocznie --- :D GRATULACJE !!

Gość duell
z tego kropelkowania zaszłaś....jest w nim wystarczająca liczba plemników aby doszło do zapłodnienia...zdarza się to rzadko ale jak widać zzdarza się.....osobiście nie znam drugiego takiego przypasku ale słyszałam a takim

Gość zapytajkaaaa
no widac sie zdarzaja skoro jestem. jest plyn przedwytryskowy ktory zawiera plemniki. ja mam pytanie cz jest tu wiecej osob ktore w taki sposb zaszly?

Hehe, możliwe, pewnie. Weź kiedyś zwróć uwagę na mężowego siusiaka ubranego w prezerwatywę. Nie trzeba się wielce przyglądać, że ona jest upaprana jeszcze przed wytryskiem, bo płyn zawierający plemniki wypływa jeszcze przed wytryskiem. Przy odrobinie szczęścia wystarczy ;)

jest mozliwe poniewaz przed wytryskiem u mezczyzny w momencie podniecenia z penisa wydostaje sie plyn w ktorym sa plemiki a ich ilosc wystarczy do zaplodnienia

Gość zapytajkaaaa
ja oczywiscie wiem ze to wystarczy zajsc w ciaze.. ale zastanwia mnie czy to czesty przypadek czy bardzo rzadki jak 1/100 osob. i czy sa jakies osoby ktore maja identycznie?

wszystkie wpadki z przerywanego to ta sama przyczyna co u ciebie.ja chyba tez tak zaszlam ale nie wiem czy za 1 razem chyba za ktoryms tam bez wyrysku

A to też fakt. Być może przypadków takich nie znam, bo to musiałoby być ze stosunku przerywanego a do takiej "metody antykoncepcji" nikt się chętnie nie przyznaje ;)

Gość gratuluje
ja nie znam takich przypadków. ja stosowałam te metodę 4 lata i nic! bez problemu zaszłam za 1 razem w ciążę z pełnego wytrysku:D