Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sędzimir

Do Pań

Polecane posty

Gość Sędzimir

Wiecie o tym, że nawet najbardziej kochający i oddany mąż/partner w przypadku Waszej niechęci do seksu, po pewnym czasie zacznie szukać zaspokojenia tych potrzeb w ramionach innej kobiety? Zaraz zostanę "zmieszany z błotem" ale taka jest prawda. To tylko kwestia czasu. Jeden wytrzyma miesiąc, inny rok, ale wreszcie do tego dojdzie!!!

Gość zgon na pogrzebie
i na odwrót 🖐️

Gość Sędzimir
Do "zgon na pogrzebie" :Tylko, że niechęć występuje przeważnie u kobiet. I stąd te zdrady...

Gość viera
A brak czułości występuje u facetów -więc one też zdradzają:)

Gość Em__
Ja bym mogla codziennie,ale moj ma sile tylko co 3-4 dzien i co ?Rzucic chlopa?Czy zdradzic? :D

Gość Sędzimir
Gorzej jak facet może się spodziewać co najwyżej raz w miesiącu.

Gość Sędzimir
fisiowna - to w związku z tym, że w końcu zaczyna szukać czegoś "na boku", a ona potem nieszczęśliwa, zdradzona (trzeba było zadbać o życie intymne w związku) A nie jedna z Was uważa, że mężczyzna (a raczej chłop) to ma być pod pantoflem i jako wół do roboty za miskę strawy (...a najlepiej to niech sobie sam ugotuje)

Gość diablica w pradzie
sędzimir, tobie to się niewolnica marzy? wsadzisz do łóżka i będziesz walił, kiedy ci odpowiada? związek to kompromisy, nie każdy jest maszyną do seksu tak jak ty, nieszczęśliwy frustracie. ja nie narzekam, mój facet nie narzeka, jak mu nasz seks nie odpowiada to może odejść do innej, żadnego problemu z tym nie mam.