Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MONIKA**28

Tłusta, zanieczyszczona cera przed 30-stką - co polecacie?

Polecane posty

Gość MONIKA**28

Witam, mam 28 lat i od co najmniej 8 borykam sie z przetłuszczającą, cerą z wieloma niedoskonałościami. mając 22 lata przed 1,5 roku stosowałam nawet diane35 bo miałam paskudne wypryski ale tylko na czole. efekt był niezły, utrzymywał siuę nawet jak już nie stosowałam diane.kosmetyki to zawsze coś dla cery tłustej i mieszanej,bo te typowe serie na wypryski są dla mnie silne i podrazniają (policzki mam normalne tylko late się tez błyszczą). mam dziecko, w ciąży i karmiąc piersią cera była super, ale nie karmię od pół roku i od tego czasu jest pogorszenie. nie mam pryszczy,ale bardzo się świeci mi twarz, latem cała nawet policzki, mam dużo zaskórników i takich małych grudek. zastanawiam się nad VICHY NORMADERM czy warto? czy polecicie mi inne kosmetyki (z racji tego że mieszkam za granicą, preferuję zagraniczne np. l`oreal, olay, ale polskie też mogą być, poprosze mamę o wysłanie..) dziękuję teraz lecę po zakupy ale będę tu za jakąś godzinę

Gość MONIKA**28
podnoszę............

polecam Ci Lysanel Active, cena może odstrasza 9jakieś 40 zł), ale naprawde polecam Ci spróbować. Firma SVR. Powinnas znaleźć w lepszej aptece, świetnie oczyści cerę, pięknie ją rozjasni, ja właśnie teraz stosuje. Do tegop piuę bratka już od ponad miesiąca, zaparzam dwie torebki na szklanke i tak 3 x dziennie. Łykam również tabletki drożdżowe dromin. Do mycia twarzy polecam Ci Effaclar, najpierw utwórz pianę na dłoniach dopiero potem na twarz. Efekty gwarantowane, ale trzeba stosowac systematycznie.

aa Moniko, jeśli chcesz podtrzymać w dzien efekt Lysanelu, stosuj Lysanel Mat, który pięknie matuje. Ważne aby nakładać nieweilkie warstewki tego kremiku, gdyż zawiera kwasy owocowe. Niech to Cię nie zniechęca, Stosowałam Vivhy normaderm, nie był zły, ale drugiego opakowania nie kupiłam. Jestem zadowolona również z Diacnealu (Avene) wiem ze kosmetyki które wymieniłam są dosyć drogie, ale z czystym sercem moge Ci je polecić. Stosuj regularnie, poczatkowo możesz zaobserwowac zwiekszenie ilości pryszczy, Diacneal wyciagnal u mnie ropne zmiany, ale potem nic sie nie pojawialo, rozjasnia czerwone przebarwienia po pryszczach, skóra jest ciensza, gladsza, bledsza. Pij bratka, tak jak ja 3 x dziennie. Też jestem na diane 35 od 6 miesięcy ale spektakularnych efektów nie widzre, nie wiem jak to rozumieć, a u Ciebie po ilu nastąpiła poprawa?

Lysanel SVR to kosmetyki francuskie:) bratka dostaniesz w każdej aptece:)powodzenia!

Gość MONIKA**28
ooo dzięki. popytam o te kosmetyki.widziałam tu Avene w drogeriach. mi diane pomogła szybko, bo po 3-4 miesiącach tak już naprawdę efekty były bardzo widoczne. myslę,ze to pogorszenie teraz to hormony - po ciązy i karmieniu. bo okres też mi szalał ale już się unormował...... pozdrawiam

ano możliwe, myślę że wszytko wróci do normy, zycze wytrwalosci w dbaniu o buźkę, cieszę się że nie jestem sama:)popytaj o SVR Lysanel

Gość sibi
zanieczyścisz jeszcze bardziej kosmetykami z chemią,ja oczyściłam skórę tylko dzięki naturalnym sposobom i kosmetykom,odzyskała ładny koloryt i nic mi nie wyskakuję:)