Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bim bum bam

namiot? pole namiotowe? jak tam jest?

Polecane posty

Gość bim bum bam

zastanawiam sie nad polem namiotowym ...niestety nigdy nie byłam na czymś takim ale ponoc wszystkiego trzeba w zyciu sprobowac wiec jak jest z myciem sie? i z namiotem pilnuje tego ktos?

zależy na jakiej klasy pole namiotowe pojedziesz :) są takie strzeżone z super łazienkami i aneksami kuchennymi ale są i takie, gdzie samowolka.... i warunki ... polowe

Gość bim bum bam
nie wiem sama ;/ czy jechac..;/ nie lubie takich rzeczy ;/ wole konfortowe warunki a nie robale

Gość rrrenia
ja jestem chyba za bardzo wygodna,żeby jechać na pole namiotowe.

Gość Grazka2777
ja dzieki takim nie dosc super warunkom, jakie panuja na polach namiotowych , moglam zwiedzic cala Europe:) bo na hotele i hostele nie bylo mnie stac.

Gość jak nie lubisz robali
to nie jedz... Pod namiotem jest tak, ze jakby deszcz padal to uciekasz z mokrego, wlazisz do pol mokrego. Ogolnie cala jestes mokra. Sanitariaty pozal sie boze. Sikasz do dziury, zatykajac nos. Zimna woda. No i wszechobecne robactwo. Ze nie wspomne o tym, ze albo jest za zimno albo za cieplo... Ja co prawda dawno pod namiotem nie bylam. Ale takie mam wspomnienia. Nie musze miec komfortowych warunkow. Ale dach nad glowa musi byc ;)

Gość Grazka2777
Przeciez cslych wakacji nie bedziesz spedzala na polu namiotowym. mysle, ze bedac na polu namiotowym duzo da sie oszczedzic a kase przeznaczyc na inne atrakcje.

wszystko zależy od tego na jakie pole namiotowe się trafi. ja np. wolę wakacje pod namiotem niż w 5 gwiazdkowym hotelu..

z doswiadczenia wiem ze te stare namioty trójkatne nigdy nie zawodza:p te iglo przeciekaja

\"Pod namiotem jest tak, ze jakby deszcz padal to uciekasz z mokrego, wlazisz do pol mokrego. Ogolnie cala jestes mokra. Sanitariaty pozal sie boze. Sikasz do dziury, zatykajac nos. Zimna woda. No i wszechobecne robactwo. Ze nie wspomne o tym, ze albo jest za zimno albo za cieplo...\" jezzzu to gdzieś ty jezdziła? :o

to juz nic nie ma miedzy polem namiotowym, a 5 gwiazdkowym hotelem? ;) Nie popadajmy w skrajnosci ;) A pola wcale nie sa takie tanie :P

Gość nie przesadzajciee
sa tez fajne pola namiotowe, rozkladasz namiot na trawce przy tym stoliczek jakis gril, lazienki sa ladne wrecz luksusowe, sa tez stolowki, wszystko na serio ladne. pole jest strzezone, zadnych halasow;] tylko to trzeba sie dowiedziec;] bo sa tez beznadziejne pola

meaaa---> A dla przykladu. Bylas kiedys na Gieldzie Piosenki Turystycznej w Szklarskiej? ;) To tak, zeby nie byc goloslowna ;) Albo Lubiatow :)

jest, jest, ale po pierwsze pole namiotowe jest tańsze od noclegów w hotelach bądź jakiś pensjonatach (a dla młodych ludzi koszt liczy się, bynajmniej dla mnie) po drugie wakacje to wakacje, trzeba zaznać trochę przygody, trzeba trochę "powalczyć" o przetrwanie, a nie mieć wszystko podstawione pod nos :P

no wlaśnie o to mi chodzi, że trzeba znaleźć odpowiednie pole namiotowe, znam takie z podłączonym prądem do każdego miejsca na namiot, ze stoliczkiem, czajnikiem bezprzewodowym, grillem itd. a to że trzeba przejść parę kroków do łazienki , czy to aż taka wielka tragediA?

ale ja np nie jezdze na pole namiotowe. Jezdze w miejsce ktore mnie interesuje. I tam nie zawsze jest tak jakbym chciala :D Zwykle wolalam nocowac w samochodzie. Przynajmniej sucho :D

a ja nocowałam w namiocie w wielką burzę nie raz i nie dwa, i nigdy nie przemoknął ;P ale wszystko zależy od człowieka. co lubi i jak lubi ;)

w czasie burzy bezpieczniej w samochodzie ;)

Gość Jestem słowik
W namiocie myłam się w plastikowej misce, nie boję się burzy i deszczu, spałam normalnie. Zostały fajne wspomnienia. Obiady jadłam na promenadzie, kupowałam czasami pulpety w sosie w słoiku, ryż, pycha!