Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość typ samotnika

Jesteście w stanie przebywać kilka dni poza domem z innymi ludźmi?

Polecane posty

Gość typ samotnika

Chodzi mi głównie o różnego rodzaju biwaki, rejsy, wycieczki itp. Ja nie potrafię. Będąc na studiach sam mieszkałem na stancji. Nawet jak znajomi ze studiów przyjechali na biwak jakieś 20 km od mojego miejsca zamieszkania, to przez tydzień codziennie jeździłem do nich rano, a wracałem popołudniu. Nigdy z nimi nie nocowałem.

Gość Orbitka111111111
chyba nie jesteś do końca normalny :o z rodzicami sie rozstać nie możesz czy tęsknisz za swoim łóżkiem?

hmm to może odwiedź psychologa bo mnie to wygląda na jakąś fobię społeczną

jestem w stanie, ale nie jestem w stanie mieszkać np. w akademiku. mieszkam z 2 koleżankami i tak jest optymalnie ;)

Gość typ samotnika
Nie chodzi o sex :-D Mam różne swoje zwyczaje (np. jem ściśle określone rzeczy) i nie chcę, żeby ktoś o nich wiedział, a poza tym nie mam zaufania do ludzi, bo wiem co się na takich imprezach wyrabia :-O

Gość bitsy
No fakt:o masz troche fobie, mozna z tym jakos zyc, chyba ze to jakas skrajna forma i nie dasz rady np mieszkac z kobietą i zalozyc rodziny:o

Gość ja też wolę mieszkać sama
i nie lubię nocować z innymi ludźmi, ale to względy praktyczne: rano korki do łazienki, nie można się nawet umyć ani wysrać, zamieszanie, brud, który zawsze ja muszę sprzątać, bo to im nie przeszkadza. Padaka:O No ale jeździłam trochę z tymi flejami na wakacje:D Tam to dopiero była komuna:classic_cool:

Gość ja też wolę mieszkać sama
Ja z facetem to wiadomo, że nie będę mieszkać:O Nie ma po co. Lubię być sama. A jeszcze powiem Wam coś śmiesznego:classic_cool: Jak byłam mała nigdy moi rodzice nie zapraszali moich koleżanek np. na moje urodziny czy coś, jak byłam mała, mieszkałam trochę na odludziu i nie miałam kontaktu z innymi dziećmi, potem mieszkałam daleko od szkoły i miałam różne nieprzyjemne sytuacje w życiu.... Jestem już po studiach a w całym swoim życiu nigdy nie zapraszałam swoich znajomych do siebie do domu. Nigdy. Jedynie mój były chłopak był u mnie. W ciągu 2 lat trwania naszego związku aż.... 4 razy:classic_cool: Ja u niego nie byłam nigdy i ogólnie nie chodzę do nikogo do domu. Chyba, ze jest jakaś impreza. A tak sama- nigdy.

Gość jestem w stanie
powiem wiecej - UWIELBIAM! :D

Gość typ samotnika
Ze mną jest podobnie. Urodziny też właściwie zawsze spędzałem jedynie w gronie rodzinnym. Nawet osiemnastki nie wyprawiałem. U kogoś w domu to nie pamiętam kiedy ostatnio byłem :-) , a sam też nikogo nie zapraszam.

Gość jestem w stanie
do kogos do domu tez nie lubie chodzic. Urodzin tez nie wyprawiam. Ale wyjazdy i imprezy plenerowe uwielbiam :D Na neutralnym terenie :)