Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wioletta22

Nienawidzę kolegów mojego chłopaka!

Polecane posty

Gość wioletta22

Mam z tym straszny problem, ciągle się o nich kłócimy. Mój chłopak ma nienormalnych moim zdaniem kolegów, którzy źle na niego działają. Otóż oni ciągle piją, mają po 23-24 lata, a piją codziennie, siedzą w barze i jedno i to samo ciągle. A on jak spotyka się z nimi to przychodzi już po kilku piwach ,bo przy nich jego zdaniem nie da się nie wypić. Mam tego dość. Mój chłopak chce z nimi jeździć nad wodę, spotykać się ,a ja ich nienawidzę, bo nad wodą i wszędzie indziej oni piją ciągle i źle się z nimi czuję. Nie wyobrażam sobie życia z moim chłopakiem jak on będzie chciał się z nimi ciągle spotykać, a on mówi ,że kolegów miał zawsze i nigdy tego nie zmieni. Co mam robić? Ja nigdy ich nie zaakceptuję, bo mam ojca alkoholika i wiem jak alkohol niszczy życie, nienawidzę ich przez picie, czuję do nich wstręt i jestem bardzo zła jak mój chłopak pije z nimi. Dla niektórych tych kilka piw to nie jest żaden problem, ale dla mnie to już stanowi problem do strachu.

Gość a musisz sie z nimi spotykac
?? Moj partner sie z moimi znajomymi nie spotyka, ani ja z jego znajomymi :)

Gość wioletta22
no właśnie są przez to wielkie kłótnie między nami, bo on chce, żebyśmy szli z nimi gdzieś, a to prawie zawsze kończy się wizytą w barze, ja mówię mu ,że nigdzie nie pójdę i juz jest awantura.

Gość ja tez nienawidzilam
i przez jego kolegów chlopaka zostawilam, bo nie moglam juz dluzej tego zniesc.