Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violettt

pytanie do osob lubiacych trojkąty

Polecane posty

Gość violettt

zawsze mnie zastanawiałojakie to jets uczucie dzielic sie z kims swoja ukochana osoba? jak Wy kobiety czujecie sie kiedy Wasz facet piesci inna kobiete na waszych oczach? nie jestescie wcale zazdrosne? to samo pytanie do facetow. oczywiscie nie potepiam takich osob i uwazam ze kazdy robi to co lubi:)

nie wyobrażam sobie tego zeby moją kobietę ktorą kocham posuwał jakiś facet a moja żona nie zgodziła by się żeby ja zbawiał się przy niej z inna kobietą , miałem doswiadczenie w orgietkach oczywiście z kobietą ktora nie kochałem a traktowałem ją jako "pogotowie seksualne" i ona mnie też ,ale po takiej imprezie jednak szybko skonczyliśmy ze soba

Gość ja tego nie rozumiem
i wlasnie chetnie poczytam jak to wyglada od strony osob zainteresowanych i doswaidczonych w tej kwesti...

Gość jest fajnie
pod warunkiem, ze jest sie pewnym/pewna swojej pozycji w zwiazku

nikt nie jest pewny swojej pozycji w związku a szczególnie jak uczestniczy się w trójkąciku.Chyba że druga osoba jest bardzo nieatrakcyja seksualnie

Gość no to symulacja
obca dziewczyna i dwóch kumpli. Jeden w dziób a drugi przy łonie. Zero problemów.Było fajnie :)

Gość violettt
ale temat dotyczy osob w zwiazkach

Gość ja tego nie rozumiem
facet masz racje...jak kocha nie da rady,,,,i nie zgadzam sie ze dotyczy to osob ktore czuuja sie pewnie w zwiazku.,.ze im latwiej..trojkat to wlasnie to co "nie iskrzy" w zwiazku...

Gość hdmhdfdfdlddf
Ja też tak lubię?