Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddd

nie dostałem od niej nic

Polecane posty

Gość ddddddd
nieprawda zawsze ja jej wszytko kupowałam czy kino czy piwo a po tego na pizze zabrałem a ona?? głupiego drobiazgu nie mogla kupic:(

Gość aksa
dddddddd,a co ty wogole chciałbyś dostać od niej!!!!!!!

Gość koskadjcncudhfbshf
A ja ci powiem tak, spotykałam się z chłopakiem, od maja,urodziny miałam pod koniec września ( 18 ) i też nic nie dostałam od Niego..Złożył Mi życzenia, nawet nie chciałam prezentu, wystaraczyło to że był.. Nawet przez chwilę nie było MI przykro że nic mi nie kupił. Teraz po tylu latach owszem spodziewam się prezentu na urodziny, chodz w tym roku to chyba nie dostanę, niestety rozstaliśmy się:(

Gość ddddddd
drobiazg jakis nic wielkiego cos co by mi przypominało ja np jakis misiek czy cos

tez tak miałam. Rok temu kpiłam mu prezent a on mi nie, w tym roku tez mu kupiłam bo mimo wszystko glupio mi by mi było nie dawac prezentu, a on ? jeszczenie wiem , zobacze w pazdzierniku jak nie to odpuszcze wszystkie okazje

Gość ddddddd
nie czułas ze nie zalezy mu na tobie?? a wiedział ze sa twoje urodziny?chociaz pamietal?

tyle wiem ze pozniej miałam zepsuty dzień i płakac mi sie chciało, jednak w miare trzymałam to w sobie. Pózniej za 2 tygodnie była kłotnia o to i wyszły wszystkei złe emocje, pózniej pogodzilismy no i co zrobic trzeba dalej iść

Gość ddddddd
:( i wciaz z nim jestes??

w odwecie nie kupuj jej nic na urodziny, walentynki i dzień kobiet, o ile tyle razem wytrzymacie. Wg mnie dziewczyna sie ani odrobinę nie wysiliła.

znacie się krótko w niektórych rodzinach na okazję urodzin nie daje się nic. Sama znam takie osoby, które chociaż obchodzą urodziny nie mają zwyczaju wręczać podarków. Może ona należy do takich osób. Nie smuć się. Nie zapomniała przecież o urodzinach, na pewno jej na Tobie zależy:)

Gość jak mój chłopak miał ur
tez byłam spłukana ale kołowałam kase i mu kupiłam skromny bo skromny ale prezent. lubi czyt wiec kupiłam ksiązke a jak sie ucieszył:D

Gość Paulinka_sda
Ja sądzę,że skoro ze sobą jesteście to powinna Ci coś kupić.Tym bardziej skoro widzieliście się,przebywaliście ze sobą.Ja nie wyobrażam sobie święta jakiegoś,urodzin,imienin,gwiazdki,dnia chłopaka bez prezentu dla mojego chłopca,ale sądzę też,że to wynika z tradycji rodzinnej,może nie jest nauczona robić prezenty komuś.Ja np.Kocham dawać prezenty i widzieć czyjąś radość,albo je dostawaćMimo wszystko,choćby nie miała kasy uważam,że jakiś drobny prezent powinna Ci kupić.Nie dziwię Ci się,że jesteś zawiedziony.Też bym była w takiej sytuacji.Pozdro

Gość podłość ludzka nie zna granic
Myślę, że autor odczuwa całkiem zrozumiały żal. Nie wyobrażam sobie odwiedzić swojego chłopaka w dniu urodzin bez choćby symbolicznego prezentu:(

Gość jak mój chłopak miał ur
no właśnie ja też nie mogłabym sie tak zachowac byc z nim cały dzień i w ogóle tak z pustymi rekami glłupio by mi było sie nim spotkac :O

u mnie w rodzinie sie nie daje prezentów i moze dlatego tymbardziej chciałabym dostac cos od niego :(

Gość podłość ludzka nie zna granic
Można kupić drobiazg, który będzie świadczył o tym, że kogoś cenimy, pamiętamy. Nie trzeba kupować prezentów rogich, powiem więcej, wcale nie trzeba kupować. Można wymyślić jakąś miła niespodziankę....tylko trzeba chcieć;)

Gość sfdgseg
O gest mu chodzi a nie o kasę - ile ma, ile miała wydać. Ty zwracasz na to uwagę ona nie. Ciężko będzie

Gość greckie wesele
Moim zdaniem, strasznie przykra sprawa :( Tak jak stwierdzili niektórzy przedmówcy, nie chodzi o Bóg wie jaki prezent, ale jakiś drobiazg, symbol, że laska pamięta i jej na Tobie zależy. Rzeczywiście się nie wysiliła i współczuję takiej dziewczyny. Na Twoim miejscu, zlałabym dokumentnie najbliższą okazję zwiazaną z jakimś jej świętem:P

najważniejsze to liczy sie pamięć o czyichś urodzinach :) i nie koniecznie musi to być okazane w prezencie lecz w słowach, szczerych życzeniach i czasie jakim ktoś Ci go poświęca i spędza ten dzień z tobą... to jest chyba najważniejsze, a nie jakieś tam prezenty

Gość jest jak jest ..
chlopak ma racje jakby TU laska napisala, ze jej chlopak nic nie kupil, to bylby zjechany wiec ja jade po niej.... skapiradlo, albo nie traktuje cie powaznie kolego na pizze z toba dobrze wyjsc ale cos od siebie dac to juz nie ...? ja bym ja na twoim miejscu troche schlodzila .... zmniejsz ilosc kontaktow, a jak nie zauwazy jaki jestes fajny - rzuc lachona a lancuszka na pewno nie kupuj

u mnie w rodzinie na urodziny zwykle nie daje sie prezentów tylko składa życzenia.. i jest to normalna rzecz, ważne żeby pamiętać o urodzinach, a nie jest ważne aby cos komuś dać.

Ale ona nie jest jego rodziną. Gdy nie wiemy nic o zwyczajach swojego nowego partnera dobrze się jest o to na przykład zapytać, by potem nie było nieporozumień. I skończcie co poniektórzy nadużywać słowa materialista. Życzenia może złożyć Ci każdy, a to nie znaczy, że każde są od serca i nic innego nie ma znaczenia. Kto tu mówi o korzyściach materialnych? Chodzi o pokazanie, że ktoś jest dla nas ważny. Można kupić mały tort, fajną kartkę, ulubione słodycze. Podać rękę i powiedzieć wszystkiego najlepszego nie wydaje mi się niczym tak wspaniałomyślnym jak niektórym tutaj. Może to oznaczać jej nie przywiązanie do tradycji obchodzenia tego typu święta, a może to być zwyczajne olewactwo. Bo to ktoś nowy, nie traktuje go poważnie, poza tym to chłopak. Dziewczyny to potrzebują kwiatków, kartek walentynkowych... I to nie z potrzeb materialnych, a można przecież powiedzieć: Szczęśliwych walentynek i pójść oglądać mecz. I być może ona go właśnie wykorzystuje, ten jej stawia, a naiwna zwyczajnie nie ma zamiaru tracić nawet nie pieniędzy a czasu na wysilenie się i zorganizowanie czegoś fajnego. Oni nie są sobie bliscy, żeby przechodzić do takiej sprawy jak do czegoś oczywistego. Szczególnie na początku znajomości warto by się postarać i pokazać, że chociaż chce nam się sprawić komuś niespodziankę. Z biegiem lat sobie zaufają i będą się karmić pocałunkami i życzeniami. Ale teraz wypadałoby chociaż przynieść kartkę.

Gość aksa
najlepiej to dowiedz sie dlaczego tak postąpiła ,a potem wyciągnij wnioski :-)

Gość polecam mondziaka
Rzeczywiście, kartka albo misiek niewiele kosztują i też bym dziwnie coś takiego odebrała.

Gość ashantiii
glupie z was babole:/ rozumiem chlopaka jakby to napisala laska zaraz by byl jazgot ze zniego olewczy dupek itp. urodziny ma sie raz na rok no nie? mogla sobie dziewczyna odkladac troche pieniazkow przez rok i kupic nawet drobiazg nie wspominajac o tym ze mozna przeciez samemu rozne ciekawe rzeczy zrobic i nawet fajniej jest, kolaz ze wspolnych zdjeci , jkas impreze niespodzianke, ze znajomymi i wieeele wiecej itp. a jak sie komus nie zachcialo ruszyc glowa to chyba znak lekcewazenia a tak nie dac nic?? jak by mnie tak chlopak potraktowal to dla mnie znak ze nie traktuje mnie z szacunkiem no sorry:/ tez jej nic nie kupuj chlopie moze nie zalezy jej na prezentach, ok, bywa a jak sama oczekuje a nie daje ( nie chodzi o materialna rzecz ale taki prezent to znak zaangazowania, pokazuje ze chcialo sie nam cos zrobic dla partnera, ucieszyc go) to niech sie wypcha:p