Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samo zło9999

Jestem złym człowiekiem

Polecane posty

Gość Samo zło9999

Jestem zla.. wzystko zaczeło się od LO, brałam prochy, paliłam, piłam, kilka prób samobojczych, potem 2 aborcje, niechodze do koscioła.. tak bardzo chce się poprawić... żle Mi ze Mna boje się smierci:(

Wszystko można wybaczyć, ale że do kościoła nie chodzisz, to już przekreśla cie jako człowieka :o

A co ma do tego chodzenie do kościoła? Można być porządnym człowiekiem nie chodząc tam, a można i być szmaciarzem chodzącym. Wszędzie ludzie są różni.

Gość Samo zło9999
Jak się naprawić, nie wpadać w kłopoty, bo mam niestety tendencje do wpadania w bagno:(

Slucham Camp? Autorko topiku, nie sluchaj bzdur, chodzenie do kosciola to tylko twoja sprawa, i twojej wiary...ja tez nie chodze do kosciola, bo nie jestm katoliczka i co? tzn ze nie jestem czlowiekiem?Bzdura!

wazne ze camp chodzi=jest czlowiekiem i wygral zycie bo chodzi do kosciola :D

Gość ja................
hehe ludzie.. czy wy nie widzicie ze camp napisał/a to z ironią?...

Autorko, a może spotkanie z psychologiem? Znajdź jakiegoś fajnego, idź tam, jeśli Ci się nie spodoba, zawsze możesz zrezygnować.

ta a ci wszyscy ktorzy chodza do kosciola to swietoszki:classic_cool: haa haa haaa ida do domu Bozego zeby przestac te 45 min pogapic sie po scianac, pokazac przed sasiadami jacy to pobozni nie sa, oblukac co i jak, jakbys sie zapytala po wyjsciu z kosciola o czym bylo kazanie to 80% niepotrafila by udzieli codpowiedzi🖐️ tacy z nasz chrzescijanie jak z koziej dupy trabka

Gość panisowa
A ja sądzę,że jeśli Ci zależy to dasz radę.Chyba,że to tylko "słomiany zapał"albo coś z tych rzeczy.A ten psycholog może pomoże,a na pewno nie zaszkodzi:)pozdro

Gość NieMierzWszystkichJednąMiarą
Nie wszystkie są takie:p A chodzenie do kościoła,wiara to indywidualna sprawa każdego z osobna!