Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi 29

Mój synek zapytał mnie jak wygląda kobieta nago - zobaczcie co wykombinowałam

Polecane posty

Gość mimi 29

Mój synek ma 5 lat. Na początku próbowałam udzielać mu jakichś wymijających odpowiedzi ale on drążył dalej. I wtedy wpadłam na niezły pomysł. Trochę mnie to pracy kosztowało ale zobaczcie, co mi się udało zrobić:) No i mój synek wyraźnie przestał się interesować tym tematem, więc myślę, że cel - przynajmniej na razie - został osiągnięty:) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1b87e254c3026515.html

Gość Ślazareczka
swieti, twoj synek bedzie sadzil do poznego wieku nastoletniego ze wszytskie kobiety lacznie z jego matka to jakies przybyle z kosmosu stwory ktore nie tylko chca zniszczyc ziemie ale ich biednego tatusia i ich samych takze ....

Gość mikola
ale czemu tak zrobilas to kompletnie nie rozumiem... juz bys lepiej nie retuszowala tego zdjecia- skoro juz mu takie pokazujesz Przeciez nawet chłopczyk ma sutki, a co do czesci intymnych - hmm to chyba tez nawyzsza pora na "uswiadamianie" no moze nie za pomoca takich pseudoerotycznych zdjec.. no ale jakos trzeba dziecku wytłumaczyc ze kobiety maja co innego miedzy nogami niz mezczyzni... ps. szczerze to dziwnie podchodzisz do sprawy... zamiast dziwku normalnie wytłumaczyc to sama robisz jakis temat tabu..

Gość mimi 29
Ślazareczka niby dlaczego?

Gość mikola
- nie "dziwku "- tylko dziecku!! nie wiem czemu tak mi sie napisalo ! :)

Gość Ślazareczka
bo to ze zamarzesz sobie w paint'cie nie znacy, ze to wyglada naturalnmie nawet dla dziecka 5 letniego ktore nie widzialo nigdy nagiej kobiety... on ma sutki sam, ma tez cos miedzy nogami a ty mu pokazesz kij wie co bez sutkow i zarosniete miedzy nogami ... wierz mi nawet 5letnie dzieci nie sa tak glupie jak to widac po niektorych rodzicach :O

Gość bosanoga
a nie mogłas mu pokazać innego zdjęcia tylko rozkraczone kurwisko? nie było żadnej stojącej bądź leżącej prosto?