Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara22

Poważne pytanie do facetów

Polecane posty

Gość Sara22

Mieliscie taką sytuacje żeby najpierw dziewczyna nie chciala się kochac bo chciała jeszczxe trochę zaczekac,po 3miesiącach się zdecydowała ale potem wam nie stawał albo mięknał przed włożeniem? albo przechodziło wam podniecenie podczas calowania? mówimy o tej samej dziewczynie caly czas. Z czego to może wynikac?

Hej,co prawda facetem nie jestem.Ale moze warto budowac napiecie w czasie seksu? wiesz zanim dojdziecie do stosunku, to po prostu troche gry wstepnej, ladny zapach i bielizna?

Gość ciotka dobra rada ......
nie jest szpetna, jaszczur jak cos wyeci z twojej japy to chyba tylko karaczany ... idz je dalej szamac musisz troche kolesia rozruszac ... jak juz mu zaczie stawac, to bedzie stawal caly czas ... chyba na razie blokade, moze gadalas o ciazy albo bylas niedostepna ...

witaj aretha :) sprawdzałaś pocztę?? ciotka full szacun spoko wrzut :) Sara 22 może rozgrzej go oralnie... facetowi tak sam z siebie wiecznie nie będzie stał

Gość Sara22
nie jestem szpetna jesteśmy razem rok o seksie orlanym na razie nie ma mowy :p to gdzie ten haczyk :o

to polecam robótki ręczne... a tak swoją drogą to świadomość że nie chcesz zrobić mu laski musi być dla niego bardzo deprymująca, może właśnie w tym leży problem... w tym że on wie że nie masz tak naprawdę na to ochoty...

Gość Sara22
wiem że mam na to ochote,całyuje go tam, ale nie robie laski ale ne lubi robótek ręcznych,naprawdę kiedyś jak sie jeszcze nie przymiezalismy do seksu i mial wzwód to prówalam mu zrobić tak dobrze ale nie chciał bo powiedział że jak mamy to robić to porządnie ,a ostatnio znowu próbowałam bo nie chciałam żeby podniecenie mu przeszło to odsunął moją rękę i i tak mu przeszło :o

Gość Sara22
tak ale ma 23lata prawie

Gość nnorrmallnyy
Kobieto zastanów się najpierw czy ten facet Cię kocha czy tylko ma pannę do dymania? Odpowiedz sobie sama na to pytanie a dopiero pisz posty!!!!

Gość Sara22
wydaje mi sie że kocha mówi że kocha ale z facetami nigdy nie waodmo w tej kwestii,może nie chce anie ranić? ale wtedy nie poświęcałby tyle dla mnie nie roszczyłby się tak o mnie... do dymania to raczej nie bo jakby tak było to seks by był a jeszcze nie było i nie wychodzi nie wiem dlaczego sie unosisz? nie rozumiem facetów:( i nie mam kogo spytać

Gość Sąd Kafeteryjny
impotent.

Gość sprawność małego mi nigdy
nie spadła,ale jak raz dziewczyna namolnie mi chciała obciągnąć to czar emocji prysł

Gość Sara22
ale ja mu nie chce obciągać, raz go tam pocałowalam bo od dłuższego czasu nalegał a sam robi mi minetki więc..

Gość wwcofał się bo sprowokowałaś
sytuację,że to Ty decydujesz - psychika mężczyzn

Gość Sara22
ale jak decyduję? nic nie decyduję nie chcę, teraz chyba wogóle nie będe poruszac tematu tylko zaczekam:o

Saro... Faceci... nie wszyscy, ale są tacy którym nie staje ze stresu :s To pierwsze przymierzenie wasze... Może po prostu chłopak sie zestresował, bo chciał, żeby było Ci dobrze.... Może się bał, że nie stanie na wysokości zadania... Ta myśl go zdławiła... Próbujcie, bądz wyrozumiała dla niego... Zapewniaj, ze nic sie nie stało... Żeby się nie stresował... Żeby czuł się swobodnie :)

Gość Sara22
tez tak myślałam i nadal tak myślę tzn mam nadzieję ze tak jest ale to nie byla pierwsza próba tylko w czerwcu były dwie,potem sie nie widzielismy i teraz na wakacjach przez tydzień ze 4 i ? nic...

Może niech idzie na konsulatcje do urologa ? Chociaż mi się wydaje, że to ma podłoże psychiczne.. Aczkolwiek trudno mi wierzyć, bo się na tym nie znam.... ;)

Sara22, najwyraźniej twój facet ma problemy z erekcją. Przyczyny mogą być różne - przemęczenie, chroniczny stres, problemy z układem krążenia lub z układem nerwowem. Porozmawiaj z nim i spróbuj wybadać co jest źle.

Gość zurom
Nie wierze, ze nie lubi reka - byc moze po prostu zle to robisz, za ostro np. Pogadaj z nim po prostu co jest grane, moze i jest prawiczkiem, ale ma do cholery 23 lata, to nie dziecko

Gość bylysyzywys
do urologa raz!!!

Gość ERNESTTTT
Nie robisz mu loda? I prosisz nas o pomoc w rozwiazaniu problemu? Czyli nic od siebie, tylko wszystko od nas??? PFFFFFF wez idz stad, najpierw lodzik, pozniej pomoc!

Gość Leśny
Stres...... za każdym razem go, łamie że tak powiem..... Proponuję zacząć jednak od robótek ręcznych.....

Gość slepaa geniaa
a co w przypadku kiedy bardzo szybko konczy - nawet nie zdązy włożyć.. tez ciągle czekam na ten pierwszy raz, kilka prób ale niestety każda kończy się tak samo, bardzo szybo się podnieca i niestety konczy :/

a czy jak się spusci to mu dalej stoi? Czasami tak jest że jak podniecony i "naładowany spermą" ma wytrysk ale dalej stoi i może już dłużej...