Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nivencja

Dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość Nivencja

Bliżej mi juz do 30tki niż do 20tki, a nie mam stałego chłopaka:( Miałam kilku, ale nic z tego nie wyszło. Nie jestem głupia ani brzydka, często słyszę wręcz coś odwrotnego, ale...no właśnie...zawsze od facetów, którzy nie są zupełnie w moim typie:( Czemu tak jest? A jesli poznam takiego, który mi się podoba (i wcale nie jest super przystojniakiem, ale po prostu dba o siebie, fajnie sie ubiera itd), to on zupełnie nie jest mna zainteresowany, jakbym była jakimś paszczurem:(

Moim zdaniem dzieje się tak dlatego albowiem ponieważ musisz być nietuzinkowej urody otyłym osobnikiem z wygladu przypominającym hipopotama błotnego zamieszkującego stepy afryki południowej 🖐️

Gość jikiklkisksjadnbcbcxcnbmz
Ojebane Comp Nou ależ ty uprzejmy jesteś.. ciekawe czy taki grypsiasz też w życiu z Ciebie...Bo jeśli tak to musisz być interesującym, nieprzeciętnym osobnikiem;)

Gość Nivencja
Skończyły się, bo to nie byli faceci dla mnie, ale mnie jakoś ciągnie do tzw. złych chłopców:(

No w sumie zaznaczając hasło "paszczurem "dajesz do myślenia że nie jesteś pewna siebie.......nad tym popracuj

Gość Nivencja
Camp Nou, daj spokój z tymi idiotycznymi wypowiedziami. No bo jak tu nie mieć kompleksów, jeśli nie podobam się facetom, którzy mi się podobają?:( Co mi z tego, że reszta mówi jaka jestem ładna, atrakcyjna i kobieca? Nigdy w to nie uwierzę.

A no widzisz pytasz się czemu nie masz nikogo czemu nie jesteś szczęśliwa,a żyjesz w jakimś świecie marzen,o zlych chlopcach...Dziwne jestescie kobiety,bo chcecie stalego zwiazku a marzycie o Bad Boyach.A wogole kim mialby byc ten zly chlopiec....i co robić bo jakos tak sie nie umiesz okreslic o co ci chodzi...

Camp Nou.. a ja jestem ladną, szczupła, wysoką laską.. Faceci się za Mna oglądają, coz Tego, skoro same buraki, szukam kogoś wyjatkowego, kogoś kto będzie nie tylko w miarę ładnie opakowany, ale będzie miał dusze...będzie biło od Niego dobro i ciepło. Przy czym niebędzie jakimś beznadziejnym ciapą, w dodatku będzie umiał zrobić coś z niczego.. rozmarzylam się..Widać autorka topiku też nie patrzy na powierzchowność tylko głębie człowieka:)

>> szukam kogoś wyjatkowego, kogoś kto będzie nie tylko w miarę ładnie opakowany, ale będzie miał dusze...będzie biło od Niego dobro i ciepło. Bardzo mi przykro, ale my już najczęściej jesteśmy zajęci :classic_cool: >>Przy czym niebędzie jakimś beznadziejnym ciapą, w dodatku będzie umiał zrobić coś z niczego.. Z tego co pamiętam, to McGiver nie miał żony :classic_cool: PS Ciekawy jestem co ty masz do zaoferowania oprocz ewentualnego wyglądu, bo wymagania masz, że hoho :o

Gość Nivencja
Dokładnie! Chce, żeby facet był zadbany, ale też żeby miał dobry charakter. Nie chciałabym być z jakimś ciapą, ale też nie z super wygadanym, smiałym cwaniakiem. Nie podobaja mi się pakerzy ogoleni na łyso ani grubaski, ale też nie tacy, którzy wyglądają jakby wyszli ze spotkania "Oaza".

>> Nigdy w to nie uwierzę. Słusznie, bo desperat sprzeda każdy tekst, zeby przegrzmocić ci dupsko, a po skończonej zabawie mówi CZESC i wychodzi 🖐️

Hhehe.. mam wiele do zaoferowania:)

Widzisz żli chłopcy najczęściej nie myślą poważnie o kobietach, które ich nie fascynują, mają swój własny świat i nim się zajmuja a kobieta jest tylko dodatkiem.....Jezeli szukasz Bad Boyow to prosze bardzo!

Łyse bezszyjne klocki nie są w cenie, to musi być facet z jajami.. który.. będzie naszym skarbem. Nasz całkiem wyjatkowy:)

>> Hhehe.. mam wiele do zaoferowania Każda tak mówi 😴 A w zderzeniu z rzeczywistością zazwyczaj okazuje się to jedynie pustosłowiem.

Gość Nivencja
Nie, już nie szukam, ale przeciez facet musi mi sie tez podobać zewnętrznie prawda? Camp Nou, nie powiedzialam, ze prawia mi komplementy tylko obcy faceci.

Znam jednego takiego, byliśmy razem bardzo dlugo, niedoceniałam Go, nie szanowalam, a teraz zostałam Sama, ale przynajmniej to Mnie czegoś nauczyło..

Dziewcze o co ci chodzi? O to,że ci którzy ci sie podobaja nie zwracaja na Ciebie uwagi? Jezeli tak to musisz popracować,żeby zaczęli, a może się im za bardzo narzucasz?

>> Camp Nou, nie powiedzialam, ze prawia mi komplementy tylko obcy faceci Tata i brat tez mówią ci, ze ładna jestes? :classic_cool:

no własnie, ją się tu dołączam do opinii dziewczyn - wszyscy faceci wokół to totalne p i z dy - do niczego się nie nadają. Jeśli sa dobrzy w jednym, to w innej spraiwe zawalają na całego, nic nie potrafią załatwić, trezba ich za rękę poprwoadzić, na niczym się nie znają. Zarabiają mniej niż wydają, a przy tym są skąpi, albo wrecz przeciwnie - rozrzutni do tego stopnia, że przed wypłata pożyczają od znajomych. nie , nie użalam się, skoro mam wybierać spośród nich, to wolę być sama, sama sobie w życiu radzić, bo dla 600gram nie mam zamiaru siedzieć z 90 kg nieudacznikiem. jestem piekna, inteligentna, ambitna i przede wszystkim zaradna! faceta potrzebuję, to oczywiste (nie chcodzi o seks, ale o zwykła bliskość i potrezbę opiekowania się kimś). Ale skoro mam się z nim użerać i uczyć życia to ja dziękuję. czasami mam wrażenie, ze kobiety i mężczyzni to 2 gatunki, z których jeden się rozwija a drugi cofa, obawiam sie , że niedługo będziemy zmuszone moje drogie obcować z małpami w bliskim otoczeniu..... o my God!!!

Dobrze to ujelaś:)

Gość Nivencja
Cam Nou, odpuść dobrze? Tylko zakompleksieni idioci wyżywają się na innych w necie, bo wiedzą, że nikt ich nie widzi, nie zna i nic nie zrobi.

Generalizowanie.......ja też mogę napisać,że marzycie o tym,żeby facet o was dbał,żeby was wspierał,żeby zabiegał,okazywał zainteresowanie, a jak takowy się pojawia to wybieracie tych życiowych niedaczników.......Generalizowanie....Raczej bym ostrzegal przed tym!

Cam Nou, odpuść dobrze? Tylko zakompleksieni idioci wyżywają się na innych w necie, bo wiedzą, że nikt ich nie widzi, nie zna i nic nie zrobi Bardzo inteligentny gość....i z pewnościa powiedział by ci to samo prosto w oczy....

Gość Nivencja
lu-lumybaby, dobrze powiedziane! Ja też nie chcę być z facetem, który jest niezaradny, nie ma żadnych ambicji ani celu w życiu, niczym się nie interesuje, nie potrafi sie ubrać...Jak mam się męczyć z kims takim, to wolę być sama.

Gość Nivencja
Przepraszam, ale co inteligentnego wg Ciebie ten facet pisze?? Nie widział mnie, nie zna, a mnie obraża!!! To jest wg Ciebie inteligencja?? No to gratuluję:/