Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nivencja

Dlaczego tak jest?

Polecane posty

lu-lumybaby, dobrze powiedziane! Ja też nie chcę być z facetem, który jest niezaradny, nie ma żadnych ambicji ani celu w życiu, niczym się nie interesuje, nie potrafi sie ubrać...Jak mam się męczyć z kims takim, to wolę być sama. To jaki to ma związek ze złym chłopcem? Motasz się Nivence

Gość Nivencja
Zli chlopcy zazwyczaj sa zaradni, pomyslowi, zadbani, ale tez niestety nie potrafią byc z kims na stale:(

Sztuka jest obnazyc czyjes slabosci tak naprawde go nie obrazajac...Gdybys byla pewna siebie pewnie odpowiedzialabys mu rownie siarczysta puenta,ale ty sugerujesz prestensje:) ale nie o tym na tym forum!

Ja tu jesazcze tylko chcialam dodać, że rzeczywiśćie lecimy na zlych chłopców, bo sprawiają wrażenie takich niezależnych, obrotnych - do takich nas ciągnie bo musimy ich zdobywać, mizdrzyć się adorować. pozostali faceci jesli sa atrakcyjni to musza posiadać - majątek, pieniądze, samochód, własny biznes - i nie chodzi tu wprost o te rzeczy ale o fakt, że facet sam do tego doszedł, że nad tym panuje, że umie sobie poradzić. natomiast zli chłopcy nie musza nic mieć, ważne że są zli, niedostęopni, ale też porywczy, nieobliczalni... prawda chyba nie?

Gość Nivencja
Prawda...

Gość Nivencja
oderodbe - nie lubię nikomu docinać.

No to szukajcie dziewuszki;)Powodzenia!Lubicie cierpieć,stara prawda zaskoczyła mnie znów:)Dobra wskazówka

Gość Nivencja
Lubiłyśmy. Wyniosłam naukę z tej szkoły i chcę być z kimś, kto będzie mnie kochał i szanował, ale nie zmuszę się do związku z kimś, kto mi się zupełnie nie podoba:(

No masz całkowitą racje.....szukaj ale nie badz nachalna,niech to facet cie zdobywa zostawiaj mu jakies sygnaly ale delikatne zeby czul ze ma szanse a powinnaz znalezc wreszcie tego twojego Bad Boya:0

Gość Nivencja
Kiedyś to ja zabiegałam o faceta, czasem byłam nachalna. Teraz czekam na krok ze strony faceta i co? Wszystkie nowe znajomości umarły śmiercią naturalną. Widocznie aż tak bardzo ich nie interesowałam;/

No albo ich nie interesowałaś albo myśleli raczej o jednym.....:) i tu masz właśnie tych przysłowiowych złych chłopców..Pozdrawiam

Gość Nivencja
Żli myśla o jednym, ale ostatnimi czasy próbowałam już z normalnymi i też jakoś wszystko rozchodziło się po kościach:/