Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maruda123

pytanie o allegro

Polecane posty

Gość raczej podróby
sąsiad handlował podróbami na allegro, nie wiem czy nadal to robi :D

Gość a ja inacze mam pytanie
co zrobic, jesli wystawilam pozytywny komentarz, a gosc nic nie odpisal!!! zauwayzlam ze od jakiegos czasu nie wystawia nikomu komentarzy, jedynie odpisuje na negatywne. Czy zasluguuje na pozytyw??? to tez nie jest fair, prawda?? Juz nie bede wycofywac, tego komentarza... ale nie lubie takich scen. A Wy co robicie w takich przypadkach?

Gość leila veila
to podpucha, zobacz z jaką datą jest sprzedaż a z jaką kometarz... jedn dzien różnicy. wyslesz kase i nic nie dostaniesz. bierz od tych co maja duzo komentarzy i to pozytywnych.

Gość raczej podróby
może mu się nie chce wystawiac komentarzy, sam tak robię, jak się zbierze kilka stron zaległych komentarzy to wystawiam hurtowo po 100, 200 :)

Gość qawsefdgfghhjj
Wg regulaminu Allegro.pl, wystawianie komentarzy nie jest obowiązkowe. Nie czytałaś regulaminu przed założeniem konta?

Gość a ja inne mam pytanie
wiem, ze nie jest obowiazkowe i dlatego nic z tym nie zrobie:P pozatym jak ktos wyzej napisal nie jest powiedziane, ze nie wystawi... w przyszlosci. Niemniej jednak wydaje mi sie, ze kultura wymaga aby odpowiadac.... jesli jest sie rzetelnym sprzedawca 🖐️

Gość gwarantuje ze to nie
sa oryginalne perfumy, lepiej zrpobisz jak pójdziesz na bazar i tam takie same zakupisz za kwote 15 zł :O oryginalne perfumy dostaniesz tylko w oryginalnej perfumerii

Gość sdad
na 100% podróbka

Sprawdzic czy to orginał możesz tylko gdy masz ten perfum w ręku na zdjęciu nic nie zobaczysz. Jeśli jest to orginał w środku w pudełku jest nie wiem jak to dokładnie opisac jeśli to orginał to powinna tam byc nie naruszona jesli to podróba to jest tam tylko ślad po jej zerwaniu a jesli wogóle nic takiego tam nie ma to nie masz sobie czym zawracac głowy bo to podróbka i to tandetna

Poza tym jestem pewna że to podróbka bo pisze tam że likwiduje jakąś hurtownie i ma 120szt perfum do sprzedania żadnej innej aukcji