Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sowija

dziecko po slubie...a seks?

Polecane posty

Gość sowija

no wiec mam 22 lata i jestem dziewica..seks wiąze z uczuciem , wiec strata dziewictwa ot tak jest dla mnie bez sensu.. a ze seks wiaze sie z dzieckiem, a dziecko chce miec po slubie to oznacza ze seks wypada tez po slubie...hmmm co o tym sadzicie? ktos powie ze jest antykoncepcja tak, ale nie dla wszystkich ja tego stosowac nie moge... ktos inny powie ze sa prezerwatywy, ale to nie daje 100% gwarancji..

Masz głęboko ukryty problem ze sobą Będziesz wiedziała jaka ta druga osoba jest, co lubi, co ją denerwuje, jakie czyta książki, co ceni, do czego dąży ale nie bedziesz wiedziała jaka jest w łóżku? Chore to

Gość sowija
do nastoletnich gowniarzy: nie zasmiecajcie topicu chorymi komentarzami...

Gość sowija
nie moge stosowac antykoncepcji bo mam problem z jednym z hormonow juz teraz bez zazywania antykoncepcji, a lekarz mi powiedzial ze antykoncepcja powoduje wieksze problemy z tym hormonem

Gość sowija
no i wlasnie taka sytuacja bez wyjscia..

Gość gumki sa spoko

Gość sowija
ja zauwazylam cos bardzo bez sensu a mianowicie uwazacie ze seks jest wazny bo moze sie okazac ze to nie jest ta osoba...a co powiecie o tym ze jak dziewczyna zajdzie w ciaze to chlopak jej nie zostawia pomimo tego ze oboje uwazja ze jednak do siebie nie pasuja... biora slub rodzi sie dziecko moze 2 lata wytrzymuja i nastepuje rozwod.. i co ona jest uwiazana bo ma dziecko...mam wielu znajomych ktorzy tak skonczyli... wiec na to samo wychodzi czy seks przed slubem czy po slubie-jednakowo moga skonczyc...

Gość masz mózg
wiesz co ? za dużo myślisz dla mnie to proste a mianowicie.... masz faceta a facet ma Ciebie ... ufacie sobie .... dażycie się uczuciem... ufacie sobie .... a sex sam przyjdzie .... takie facet tj. kochający napewno nie zostawi Cie ... bo jak może skoro Cie kocha ?? pytanie czy ty wiesz czego chcesz i czy będziesz umiała rozpoznać zauroczenie od miłości ... p.s ja mam 26 lat i wcale nie mam dużego doświadczenia jeśli chodzi o sex...

A myślisz, że jak się nie prześpicie przed ślubem to masz gwarancję udanego i dozgonnego związku? Nic bardziej mylnego trzeba się poznać pod każdym względem I dobrze by było jakbyś wiedziała, że nie każdy stosunek kończy się ciążą

Gość masz mózg
@ ZABILI MI ŻÓŁWIA --- zgadzam sie z Tobą... i nawet nie chodzi tu już o sam akt :) tylko o poznanie dugiego człowieka...

Gość masz mózg
@ sowija --- widzisz odrazu zakładasz najgorsze ... że bedzie dziecko i że zostaniesz sama z tym wszystkim ... ostatnio moja dziewczyna mnie zapytała co by się stało jak by właśnie coś takiego sie stało... powiedziałem jej to co każdy normalny kochający facet powiedział by w tej sytuacji....