Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaz

wieczór panieński

Polecane posty

Gość aniaz

Chciałabym zorganizowac przyjaciółce jakiś fajny wieczór panieński, ale za bardzo nie mam pomysłu. Prezent już mam, bo czekoladowe peniski z Rudefood za każdym razem robią forrorę. Nie mam za to pomysłu na jakieś zabawy z tymi gadżetami. Pomóżcie.

Gość aniaz
Chciałam przy tej okazji dodać, że przeżywam obecnie załamanie nerwowe ponieważ po dwóch tygodniach zerwano ze mną kontrakt na darmowe obciąganie z połykiem w kolonii trędowatych w Timbuktu

Gość aniaz
Oooo, jak miło, że ktos się pode mnie podszywa.

Gość aniaz
dodatkowo nie mogę osiągnać satysfakcji seksualnej w obecnosci wuja Alberta :(

Gość aniaz
obciagam z polykiem koreanskim turystom pod Palacem Kultury i Nauki za paczke ryzu parabolicznego

Gość aniaz
Bardzo śmieszne młotku!

Gość aniaz
dodam, że młotków uzywam nieco inaczej, niż reszta społeczeństwa. jako, ze kocham anal, kupuję młotki w hurcie, co docenia pan Ksawery P., właściciel młotkarni i w geście pojednania zaspokaja mnie analnie wydajac dzikie okrzyki

Gość aniaz
domyslam się, ze starasz się utrzymac mój temat na pierwszej stronie. Coż, miło z twojej...strony:P

Gość aniaz
podnieca mnie to, ze mój temat jest na górze... jakja, kiedy uprwiam miłośc francuską z panem Eugeniuszem, slusarzem z pobliskiej elektrociepłowni

Gość aniaz
chyba nie jesteście źli że podnoszę temat takimi wiadomościami?chciałam się wygadać :P

Gość aniaz
bo w domu nie mam z kim, nawet mójukochany pies, Burek- Pankracy- Mąciwoda- Zamoyski ucieka przede mną od czasu, keidy próbowałam przerobić go na dziewczynkę przy użyciu golarki elektrycznj mojego taty i nozyczek krawieckich mamy :(

Gość MalutkaSyrenkaaa
Cześć ;) Dziewczyny, doradźcie;-) Za 2 tygodnie mam wieczór panieński i zastanawiam się nad prezentem dla przyszłej Panny Młodej;-) Znalazłam na emilosc.pl fajną, seksowną bieliznę ;-) Który z tych zestawów Wy byście wybrały? : emilosc.pl/hannahbody-p-5632.html?cPath=55_343_173 czy ten : emilosc.pl/kompletpamela-p-297.html?cPath=55_343_173