Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość labiryntttttttttt

Sposób na odnowienie znajomosci?

Polecane posty

Gość labiryntttttttttt

Od marca nie mamy ze soba kontaktu ,w sumie to ja go zerwalam ,a teraz chcialabym sprobowac jeszcze raz.Wiem ,ze jest sam ,ale nie weim jak to zrobic.Myslalam,zeby wyslac do niego smsa ,niby,ze pomylilam nr,ze mial byc do kolezanki czy cos w tym stylu,a potem to juz z gorki,aby zaczac.Co o tym myslicie?wiem ,ze to glupie,ale nie mam pomyslu co zrobic

Gość labiryntttttttttt
ktos ma jakis pomysl??

Gość czembolada
heh od jakiegos czasu mam podobny dymenat... i bije sie z tymi myslami czy sie odzywac od miesiaca... u mnie kontaktu nie ma od polowy maja, a zerwalismy go oboje... tak wyszlo:( zadzwonic nie zadzwonie, bo glupio:o myslalam zeby puscic sygnal po prostu... jakby sie odezwal to wtedy napisalabym... nie wiem sama:(

Gość czembolada
gorzej jak wyslesz esa a on nie odpowie, bo skoro pomylilas sie....

Gość labiryntttttttttt
Musze sie jakos przekonac,czy jeszcze mu na mnie zalezy,czy nie warto sobie robic nadziei ,

Gość ehhhhh
tylko nie sms to dziecinada, tylko wezmie Cie za idiotke, a ile masz lat?

Gość daj se spokoj

Gość labiryntttttttttt
Jezeli by nic nie odpisal,ze to pomylka,czy cos tzn. ze nic z tego ,tylko,ze on jest taki uparty jak ja i na pewno nie bedzie latwo,a skoro to ja skonczylam to ja powinnam co zrobic;/

Gość labiryntttttttttt
niedlugo bedzie 18 ,on19

Gość czembolada
ja tez bym to chciala wiedziec... bo mi nadal jednak zalezy i nie potrafie zapomniec... jesli mnie oleje to trudno, dam sobie spokoj. Bo teraz nadzieje jeszcze mam... Z jednej strony wiem, ze gdyby chcial to by sie sam odezwal... ale z drugiej znajac Jego charakterek :o

Gość ehhhhh
jedna wazna sprawa.... kobiety potrafia sie czesto osmieszyc, stanac na glowie byle tylko zrobic cos dla faceta pokazac mu jak zalezy, wiec dlaczego nie zrozumieja ze jesli on nie daje znaku zycia i nie jest gotowy na takie samo poswiecenie znaczy ze zapomnial ze nie chce utrzymywac kontaktu,... mowisz ze zerwalas zanjomosc tak? skoro on sie nie odzywa nie szuka z Toba kontaktu znaczy ze mu nie zalezy, zbyt czesto kobitki same tlumacza facetow i ich brak zainteresowania kiedy odpowiedz jest prosta...on zapomnial!! zrob to dla siebie i nie wysylaj eska niby z pomylka to najgorsze co mozesz zrobic...

Gość ehhhhh
ooo tu wyzej ktos dal fajna rade normalnie pusc sygnal i zapytaj co u niego slychac, nie bedziesz sie narzucac tylko grzecznie zapytasz, pozniej rozmowa albo sie rozkreci albo rozsypie a jak wszyztsko pojdzie w dobrym kierunku to sie ustawicie na spotkanie i moze cos sie ulozy:)

Gość glgleer
Tez jestem w podobnej sytuacji,tylko ze tak na serio nic jeszcze miedzy nami nie bylo,on sie upil na imrezie i zaczal sie do mnie przystawiac,wczesniej mi sie podobal,ale jak zobaczylam go w takim stanie to zmienilam zdanie.Potem rozne smski z przeprosinami,nawet klekanie na ulicy ,heheh to byl ubaw i poznalam go z calkem innej str.,potem on chcial isc ze mna na wesele,ale ja sie nie zgodzilam bo jeszcze by sie upil,a nawet dobrze go nie znalam i tak od slowa do slowa i kontakt sie urwal,ale jeszcze czasem o nim mysle,tez chcialabym by to wrocilo,ale nie wiem jak to zrobic

Gość labiryntttttttttt
Jest jeszcze jedno wyjscie-zapomniec,ale to nie jest takie proste;/

Gość marchewa ile masz
lat ? :)

Gość XAXAXAX
zapytaj go o rade albo zadzwon czy nie zostawiłas u niego czegos ; D

Gość marchewa ile masz
bo sygnalki wydaja mi sie czasami dziecinne, a sama sklanialabym sie do takiej opcji w moim przypadku... i chcialabym wiedziec ile masz lat z tego wzgledu ;)

sygnaly nie sa jeszcze takie dziecinne.moim zdaniem gorsze sa juz wlasnie udawane omylkowe smsy. jesli puszczanie zaczepnych sygnalow nie lezy w twojej naturze, to warto od razu napisac\"hej, co slychac\" :) powodzenia!

Gość pytająca87
zapytaj smsem co u niego, normalnie. odwagi!!

Gość tytyt
a co jesli on juz nic nie czuje ? taka ewentualnosc tez biore :(

Nie kombinuj akcjami typu 'pomyliłam twój nr z nr koleżanki", bo zapewne on się na to nie nabierze i weźmie Cię za mało rozsądną. Chcesz odnowić znajomość? Napisz. I podaj się za siebie. Zwykły, banalny sms typu: 'co słychać?'. Faceci lubią czyste sytuacje, bez kręcenia. Poczekaj na jego reakcję. Jeśli odezwie się - kontynuuj 'odnawianie znajomości'. Jeśli nie zareaguje na sms'a - daj sobie spokój.

ja tez chciałabym odnowić znajomość tylko o ile wy macie lepszą sytuacje bo macie nr telefonu tak ja przy zmianie numeru na nowy już z \'nim\' kontaktu nie utrzymywałam więc mojego nowego nr nie ma.. Mam jego gg. Chociaż tyle.. I z tego co mi wiadomo ma dziewczyne.. warto więc sie w to mieszać czy sobie go odpuścić? Chciałabym zobaczyć jak na mnie zareaguje..

ja tez chciałabym odnowić znajomość tylko o ile wy macie lepszą sytuacje bo macie nr telefonu tak ja przy zmianie numeru na nowy już z 'nim' kontaktu nie utrzymywałam więc mojego nowego nr nie ma.. Mam jego gg. Chociaż tyle.. I z tego co mi wiadomo ma dziewczyne.. warto więc sie w to mieszać czy sobie go odpuścić? Chciałabym zobaczyć jak na mnie zareaguje..

ja tez chciałabym odnowić znajomość tylko o ile wy macie lepszą sytuacje bo macie nr telefonu tak ja przy zmianie numeru na nowy już z 'nim' kontaktu nie utrzymywałam więc mojego nowego nr nie ma.. Mam jego gg. Chociaż tyle.. I z tego co mi wiadomo ma dziewczyne.. warto więc sie w to mieszać czy sobie go odpuścić? Chciałabym zobaczyć jak na mnie zareaguje..

Gość zdolowaana
Caps ja bedac w podobnej sytuacji nie wiem co doradzic... pewnie znajda sie tu osobniczki odradzajace jakikolwiek kontakt, ale ja mimo wszystko sprobuje... nie dzis, bo dzis sobota- to dzien imprez..:o ale na tyg sie odezwe, najwyzej bedzie zonk!!!! i strace juz wszelkie nadzieje... moze w koncu po 5 miesiacach je strace............

z jednej strony chciałabym sie z nim spotkać.. pogadac tak na luzie jak kumple, moze pozniej cos by z tego wyniklo.. ale z drugiej.. on ma dziewczyne i nie chcialabym wchodzic z buciorami w jego zycie.. ...ehhh sama juz nie wiem

Gość fz
Nie teraz. Poczekaj do późnej jesieni.

Gość boooooo....
??? hmmmm a mnie zastanawia jeden fakt. na tym forum czesto sie czyta zeby nie plaszczyc sie, zeby kobiety nie robily tego kroku, nie narzucaly sie. Kazda sytuacja jest inna, ale czy faktycznie tak jest ze jesli facetowi zalezy to ZAWSZE ZAWSZE ZAWSZE sie odezwie ? nie ma wyjatkow ?