Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pogodzona z własną dolą

Pogodziłam się z tym, że...

Polecane posty

będę dziewicą i spedzę resztę życia w celibacie. Trochę to smutne ale prawdziwe. Niby mam wszystko.Nie jestem pasztetem ani zadnym grubasem. Można rzecz mam bzika na punkcie własnego wyglądu. Jestem estetką. Problem tkwi gdzie indziej. Strasznie boję się zaangażować, boję się odrzucenia. Ostatnimi czasy spotykałam się z facetem, wszystko ok do momentu, kiedy się dowiedział, że nigdy nie byłam z facetem sam na sam. Zaczął się ze mnie śmiać, że ptaszka nie widziałam, że niedzisiejsza jestem itd. To wszystko utwierdziło mnie w swoim beznadziejnym położeniu. Wiem, że nie mam nawet co marzyć o facecie. Poprostu tak ma być. Mam być sama. Mam 24 lata.

Gość XAXAXAX
wynajmij sobie męską prostytutkę xD

Nie pieprzę głupot tylko stwierdzam fakt. Na księcia z bajki już dawno przestałam już czekac. Dziewica powyżej 25 lat to już patologia bo ile można czekac.

Gość pogodzona z własną dolą
Widocznie trafiam na samym dupków. Przecież jasno napisałam, że boja sie zaangażowac bo boję się odrzucenia. Wiem gdzie leży problem.Ale co ja poradzę. Taka już jestem. Dlatego pogodziłam się z własnym losem.

Gość a ja mam 25
powtórzę sie z innego topiku z przed chwili :) a ja mam 25 i tez jestem dziewicą jestem całkiem atrakcyjną babką, ale facet w którym się zakochałam, miał dość czekania (nie spowodowanego tym, że nie bo nie, tylko tym że nie mogłam sie dostatecznie rozluźnić) i zostawił mnie więc nie wiem czy ten stan ulegnie jakiejkolwiek zmianie w najblizszym czasie :D

99% użytkowników na forum pieprzy głupoty czyli mieszczę się w przedziale. Gdzie jesteś książę gdzie.

Gość a ja mam 25
wkleiłam, żebyś zobaczyła, że nie jesteś sama ;)

Gość bo zadajesz się z idiotami
Normalni tez są na tym świecie :classic_cool:

:) Czyli są na tym swicie więcej takich dziwolągów.

>Ale dobrze się kryją Pewnie ukrywają się tu na forum

Gość a ja mam 25
są są hehe, spokojnie :)

Gość a mnie się podobasz

Gość CHYBA NIE Z TOBĄ
PO TAKIM NICK'U jak Masz :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość no i jako sam
;)

Kusząca propozycja;) Jeżeli nie bedzie bolało i będę czuc sie jak w niebie...to kto tam wie...

Gość Widzisz
czasem tu czasem tam,czasem dziewica czasem wyrozumiała partnerka / życie, życie, życie ,życie

Pogodzona z własną dolą, jeżeli odbierasz swoją obecną sytuację jako negatywną, to nie ma sensu jej akceptować. Szukaj dalej. W końcu napewno znajdziesz jakiegoś odpowiedniego mężczyznę, który chociażby nie będzie się śmiał z faktu że jesteś dziewicą. Kogoś poważnego.

Gość trochę to głupie co piszesz
Też mam 24 lata i też jestem dziewicą i jakoś nikt sie nie śmieje z tego:O Miałam chłopaka, jak byłam młodsza, 5 lat temu, ale nie uprawiałam z nim seksu, bo nie byłam gotowa, zresztą on był takim dzieckiem...:O I ja też. Nie mogę używać tabletek antykoncepcyjnych i szczerze mówiąc bałam się też wpadki. Ale facet jest fajny, strasznie go lubię, nawet teraz, kiedy juz nie jesteśmy razem, jest moim przyjacielem. W zasadzie najlepszym, jakiego mam. Potem w końcu poznałam kogoś, przy kim mi kompletnie odbijało. Bardzo fajny facet. Na początku to o mnie podrywał, itd., ale kiedy się zorientował, że mi na nim zależy, zniknął bez słowa. I znalazł sobie laskę z 3 razy większym biustem, 5 razy ładniejszą ode mnie:O A ja to przeżywam już pół roku. Szczerze mówiąc też nie mam zamiaru więcej zadawać się z facetami, ale wcale mnie to nie martwi. Czasami przygnębia mnie to, że nikt już nie zobaczy mnie, jak jestem młoda, że teraz nie jestem z siebie zadowolona, ale potem będzie już tylko gorzej. Dla nikogo nie będę już młoda, atrakcyjna dziewczyną. No ale takie życie. Jeśli Ci to przeszkadza, powinnaś coś z tym zrobić, a przynajmniej nie nastawiać się negatywnie. Jeśli nie przeszkadza, to w sumie ja nie widzę w tym nic złego.

Gość tylko wykolejeńcy wyśmiewają
dziewczyny-dziewice . Ogólnie żartowanie z cech, które nie zatruwają związku jest nieporozumieniem . Widocznie w Polsce ludzie nie mają innych kłopotów :) :D

Troche sama sobie jesteś winna - dlaczego spotykasz się z jakimiś idiotami? Jak można w ogóle tak zareagować na wiadomość tak intymną od drugiego człowieka? Wybieracie takich idiotów - nie wiem czy chodzi o wygląd, kasę, furę czy co, ale macie co chciałyście. A porządni faceci spędzają czas samotnie...

zgadzam się Jankiem25, kobiety ZAWSZE gotują sobie same taki los, potem jest płacz że nie wiedzą jak to wyszło, że faceci źli nie dojrzali, zajęci ... 100 mln powodów ale to że jest się jebniętym to nie widzą :/

widać spotykałaś się z jakims debilem..:O sądz, ze zaden facet.normalny facet nie zacząłby się śmiac dziewczynie z którą się spotyka prosto w twarz tylko dlatego, że nie spała jeszcze z nikim:O może zmień obiekty westchnień.... i więcej wiary albo zrób szybki skok w bok i problem sam zniknie;)

Gość Modeleczka
wiesz...(poprostu nie jestes taka najechana laska na sex) a ten facet chyba byl...i myslal ze cos od ciebie dostanie...cos ostrego... a tu okazuje sie ze jestes dziewica...zalamalo go to...i odgral sie na tobie tak ci mowiac....nie wiem poznaj kogos....zyj z nim...a nie tak odrazu sie poddajesz