Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bawka

małe piersi - znaleźć wyjście

Polecane posty

Gość bawka

Chciałam poprosić o radę Kobietki, bo chcę czuć się atrakcyjniej, zyskać więcej pewności siebie..Mam 18 lat i wymiary 90x76x78 co może być rozwiązaniem? ..operacja plastyczna i wszczepienie implantów lekko mnie przeraża.. są jakieś inne metody powiększenia biustu? czytałam o naturalnych np tu: http://powiekszanie-piersi.ddr.pl/metody-pow iekszania-piersi/naturalne-powiekszanie-piersi czy któraś z Was to stosowała..? czy możecie pomóc mi znaleźć rozwiązanie?..

Gość masz 90 w biuście
? i 78 w biodrach? no to chyba wydają się duże...

Gość bawka
nie :( 90 w biodrach , dalej 76 talia i 78 ,,biust'' ..ehh. :( i chcę coś z tym zrobić.. by poczuć się bardziej kobieco.. Nie wiem czy zrozumie mnie ta Kobietka która takich problemów nie ma, a za to ma ładny, biust z którego jest zadowolona..

Gość diana zła
bardziej martwilabym sie o talie... nie przeszkadza ci ona?

Gość erekuk
ja mam 88x64x88 a ile masz wzrostu?

Gość ehhhhh
http://wiekszepiersi.phorum.pl/ tu sie wpisz dobre forum duzo rad sporo dziewczyn stara sie o wieksze piersi zielarskimi sposobami masazami autosugestia, kremami duzy wybor, jak masz motywacje to poszukaj czegos dla siebie

Gość bawka
mam 174 cm wzrosu... i 55-56 kg ... :( dziękuję wejdę na forum.. bo operacja plastycz. to .. taka sztuczna mocno czułabym się.. ale jak nie znajdę wyjścia ..

Gość mycha rózwoaw
90 w biodrach , dalej 76 talia i 78 ,,biust'' ..ehh. przy 174? wiec tak: biodra masz ok! w tali powinnas miec aż 16 cm mniej! a w biuście 12 więcej więc liposukcja talii i powiększanie biustu

Gość MISIA KOBKA
nie martw się! wiesz co? kup sobie takie silikonowe wkładki do stanika! :D dają duży efekt. a do tego stanik push-up! i będzie dobrze biust nie jest najwazniejszy! ::D :) :D trzymaj sie!

Gość bawka
..powiększanie biustu - jaką metodą..? mam złą talię?... ale chodzi o to że brzucha nie mam grubego:) ..hmm.. biodra i talia wyglądają ok .. ale ... ,,biust'' =0 :(

Gość bawka
MISIA KOBKA -----> ok ale też zależy mi na swobodnym czuciu się przy partnerze.. chodzi o to że on zna moje ciało a te push-up to w niczym nie pomogą będąc nago albo na plaży.. :( .. ale dziękuję Ci..

Gość MISIA KOBKA
Więc możesz się udać na powiększanie piersi kwasem hailurowym. jednak to jest tylko na 2 lata i bardzo drogie. ale wiesz, niby takie bardziej "naturalne" niz normalne silikonowe implanty ja tez nie mam duzo w biuscie, kiedys nawet juz uzbieralam troche kasy na operację, ale potem.... w koncu porządny facet co mnie kocha nie zwraca uwagi na to czy mam duze czy małe piersi! glowa do gory! :D

Gość bawka
a tym kwasem to ile to kosztuje ? ;> może ktoś wie jaka to jest metoda Bezoperacyjne powiększenie piersi z wykorzystaniem MACROLANE ? :> to jest na całe życie czy tylko na jakiś czas?.. bo widzę po cenie to jest jakby tanie bo kosztuje 3000 zł + 650 zł za każde 10 ml Macrolane a zabieg powiększania operacyjny 6000 -7000 + koszt implantów (2500-7000) czyli całość-9-14 tys. ...

Gość facet 42
moja droga.W młodym wieku może sie to wydawac problemem,ale latka lecą.Z mojego punktu widzenia mniejsze piersi dłuzej zachowuja swoją jedrność i naturalny kształt.Tak naprawde facet na to zwraca uwagę.Nie cierpie silikonów.Sama zobaczysz za niedługo -polecam np.plażę naturystów.kobiety w tym samym wieku.Jedna ma piersi wysoko,nieduże,a jej koleżanka nosi płaskie ,kiedyś duze na brzuchu.Jeszcze raz powtarzam że to tylko mój punkt widzenia.Jeżeli kogoś urazilem to bardzo przepraszam.Pozdrawiam.

Gość bawka
wdzięczna Ci jestem za opinię, ale .. mieć totalne 0 to jest problem dla mnie. Chciałabym chociaż delikatnie, a jeden rozmiar żeby były większe... coś tam mieć :(

witam i zgadzam się w 100% z facetem małe piersi są ładniejsze i dłużej zachowują jędrność ja mam 91/70/91 nie wiem czy są to idealne wymiary ale mój mąż mówi że jestem dla niego ideałem i to się liczy dla mnie więc dziewczyny z małym biustem uszy do góry małe jest piękne :)

Gość bawka
masz rewelacyjne wymiary! :) pozazdroszcze..:) ..ale mam nadzieje ze ktos mi moze cos doradzic odnosnie sposobu powiekszenia preze mnie piersi?.. chodzi o to ze nie mam malych a mam totalne 0 :(

Gość Kate20
Bawka ja mam 20 lat a jestem pewna,ze takiego dna i zera jak ja nie masz..sama mam z tym ogromny problem ale malo kto Cie zrozumie..owszem maly biust nie ejst problemem ale calkowity brak biustu moze nim byc..

Gość Mactolane
jest na 2 lata. Czyli juz po 2 latach nie ma nic a jest drogie

A ja mam takie pytanie.. też o piersi.. Czy są jakieś niechirurgiczne sposoby, żeby ZMNIEJSZYĆ piersi? :(

Gość zaczarowanaaa
ja mam 75B i są bardzo jędrne to myślicie że ok? mój tam je bardzo lubi :P

Gość Kate20
Do zaczarowana 75 b??matko niejednej marzenie..napewno tych co chca miec wiecej i tych co chca miec mniej..zazdroszcze szczesciaro!!!

No dokładnie.. tyle, że ja mam pod biustem 65.. więc mogę mieć 65B :P... ja chce mniejsze pieeeeersi!! :(

Gość Bawka
ja chce wieeekszee piersi ! :P

Gość Kate20
Boze ja chce w ogole cos miec!!!:)no nic zostaja push up..na plaze tez sie da cos wymyslec..gorzej w lozku..moj chlopak mnie akceptuje w 100% ale wiadomo zawsze chcialby sie miec inne niz sie ma..i nie powiem serce sciska jak w okole siebei sie widzi inne dziewczyny...ja wiem swiat nie kreci sie w okol biustow...

Gość Arcyksiężna
No to witam w klubie. Nikomu źle nie życze, ale dobrze wiedzieć że nie jestem sama. Ja tez mam 0 :/ No, prawie 0, ale tak czy inaczej wstydze sie wyjsc na plaze w stroju kapielowym, o rozebraniu sie przed facetem nie wspomne :( A akurat taki jeden chce ze mna jechac nad morze :( Tez bym chciala, no ale coz... Z takim biustem, a wlasciwie jego brakiem? Tak wiec odmowilam, oczywiscie powod znam tylko ja :( Co gorsza, boje sie ze nie zaloze przez to nawet rodziny, nie bede miala meza i w ogole... No porazka. Myslalam o implantach, ale... Nie, nie wyobrazam sobie tego po prostu :( Slyszalam ze masaz piersi pomaga, i troche rosna, ale jedni mowia ze to dziala, a inni ze bzdura. Sprobowac niby mozna, ale ja akurat mam wlokniaki, wiec to niebezpieczne :/ No coz dziewczeta, trzymajmy sie jakos. Jak juz ktos wczesniej powiedzial, to nie biust jest najwazniejszy...

Gość Kate20
spotkalam wiele dziewczyn ktore mialy kompleksy biusty strasznie narzekaly an jego brak a jak przychodzilo co do czego jakis wypad w ktorym bylam podbudowana ze nei ejstem sama w kwessti braku biustu okazywalo sie ze kolezanki wcale zera nie mialay i aj wychodizlam na debila:/..no ale cos...jak dla kogos rozmair b to decha to ja juz wklesniecie mam..:(i zadnych perspektyw na cos lepszego zadnych nadzije moja mam w ogoel biustu nei ma a jets osoba tezsza co gorsza takze smiesznie to wyglada..sama nie wiem co robic jak to zmienic...a w sprawie wyjazdu nad morze Cie rozumie..no,ale iwesz zawsze bedziesz chciala byc dla faceta lepsza mimo ze on moze Cie uwazac za idealna..ale drogie panie czy my aby napewno robimy to tylko dla nich??przeciez to chodiz o nasz wyglad i przedewszytskim nasza psychike

Gość zadowolona...
Pytasz się, co zrobić, żeby się dowartościować - moja rada to zaakceptować siebie, znaleźć swoje mocne strony i je akcentować. Ja też mam mały biust, ale powtarzam sobie, że jest zgrabny! Wymiary mam zupełnie niestandardowe bo: 80:67:98. Długo myślałam, że mam zupełnie beznadziejną figurę mały biust i duża dupę. Jednak kolejni mężczyźni w moim życiu uświadomili mi, że jestem w błędzie. Każdy z nich był zafascynowany moim tyłeczkiem, powtarzali, że jest idealny i widać było jaką im frajdę sprawia. Zaczęłam nawet uczęszczać na taniec brzucha i teraz jak wychodzę na imprezę i zakręcę tyłeczkiem to widzę, że większość panów nie może oderwać wzroku. Ale każda z nas lubi sobie wmawiać kompleksy np moja koleżanka z biustem 75DD, ma kompleks płaskiego tyłka. Choć faceci patrząc na nią ślinią się na biust i wtedy tyłka nie zauważają. Znajdź jakieś swoje mocne strony i je podkreśl! Panowie mają różne gusta i różne rzeczy im się podobają, sama nie wpędzaj się w kompleksy, bo nie warto!

Gość Kate20
zadowolona iwem masz racje w 100%,staram sie tak patrzec na siwt i jest ok jesli nie siedze na necie nie czytam gazet nie ogladam tv nie ogladam zadnych ludzi albo jets zima i wszyscy chodza w kurtkach,ale czasami jets ciezko nawet bardzo i to juz sie nei odbija tylko an mnie ale takze an moich bliskich..

Gość Bawka
,,zawsze bedziesz chciala byc dla faceta lepsza mimo ze on moze Cie uwazac za idealna..ale drogie panie czy my aby napewno robimy to tylko dla nich??przeciez to chodiz o nasz wyglad i przedewszytskim nasza psychike" ... tak .. ale niektore kobietki przeciez robia to z mysla glownie o sobie samych.. o tym zeby czuc sie pewniej... atrakcyjniej... bardziej kobieco... by wyjscie na plaze, saune, nie sprawialo wstydu.. by nie krepowalo.. :(