Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowana_słońcem

Ruszyć się trzeba! Tylko jak..

Polecane posty

Gość malowana_słońcem

Wstaję rano i mówię sobie: bierz się w garść. A każdy dzień i tak wygląda indentycznie: komputer, tv i rzadkie urozmaicenia. Jak zacząć wychodzić z dziupli?

Gość ----00----j
ja juz 2 miesiace sie nad tym zastanawiam. i dalej nie potrafie zmienic swojego nastawienia :(

hej, moze jestes domatorka jak ja.Poszukaj sobie w necieinfona temat koncertow, wez znajomych.Odwiedz kumpele,wez aparat foto iidz na miasto porob fotki. Poszukajsobiepasji,cos cochcialbys wiedziec,robic. Kup psa iz nim spaceruj. Odwiedz rodzinke.

hmm tak jeszcze siezastanawiam, odkrylam dopiero po dluzszym czasie,ze jak sie nie ma hobby to potem nie ma corobiczesoba jak sierozwijac.Mozesz: czytac ksiazaki, potem gadac o nich z ludzmi na forum,mzoekogos fajnego poznasz. MOzesz tak ja zaczac podrozowac troszke, poznac fajnych ludzi, mozesz zaczac grac na gitarze,flecie, grzebieniu, kolekcjonowac znaczki, interesowac sie historia np XX wojny swiatowej.WEjsc na myspace.com i poszukac swojej ulubionejmuzyki, lub sama zaczac tworzyc muzyke. Mozesz zaczac rysowac, malowac , uprawiac jakis sport, grac w szachy, brydza ze znajomymi, po prostu pomysl co chialabys robic.

Gość malowana_słońcem
Będę tańczyć, bo to moja pasja, ale mogę się zapisać do nowych grup dopiero od września. A na koleżanki nie mam co liczyć. Pracują, mają chłopaków, albo leżą z nogą w gipsie... Co robić:/

Gość a ja poznaję okolice
Mieszkam na Jurze i w samotności (nie mam z kim) chodzę po lasach, szlakami. Poznaję po prostu miejscowości, jeziorka, zamki itp. szkoda ze auta nie mam, pksy nie wszędzie jeżdżą ale mam nóżki i spaceruję czasem na prawdę spore kilometry.

Trzeba znaleźć motywację. Gorzej, gdy ma się zawyżone wymagania motywacyjne (jak w moim przypadku) :D

Gość polecam mondziaka
Wywalić tv przez okno. Naprawdę. To działa. :)

bo to się nie trzeba zastanawiać, trzeba wstać i iść

Abby - 'polułes monitor'? Hmm... ciekawe:) No tak, zawyżone wymagania motywacyjne. A co do kopa - od Ciebie nie chcę na pewno, więc nawet się nie fatyguj, bo szkoda Twojego cennego czasu ;)

Gość noaco
Abyss... dlugowłosy brudas!! Fuj