Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suisse21

Mega problem

Polecane posty

Mam problem.Razem z moim kolegą chcielismy otworzyc swoja dzialalnosc gospodarczą tzn.studio fryzjerskie, mazaż i paznokcie.Niestey nie mielismy zadnego dochodu oprocz tego,ze on miał rentę socjalną.Wiec postarał sie o kredyt:2500 PLN i potem drugi na 1000.Umowilismy sie,ze bedziemy razem to splacać.Pojechalismy w piatek do Urzedu zalozyc dzialalność ale brakowało nam czegos wiec nie zalozylismy jej.I chyba dobrze.On pojechal do rodzicow i powiedzial im o kredytach a oni do mnie zadzwonili z pretensjami,ze jestem oszustką.Poplakałam sie strasznie bo chce splacac ten dlug ale nie na takich zasadach.Ten chlopak mieszkał u mnie przez 2 miesiace, za pieniadze ktore dostal z kredytu poszly najzwyczajniej na zycie, przy czym wynajmuje mieszkanie za 1200 zł,w miedzy czasie rozbił mi samochod.Koszt naprawy to 1500zł.Chciałam zeby to zwrocił ale jego matka mnie straszy Sadami,Policja,ze oszukalam dziecko i namowilam na kredyty ale to nikt inny jak on oszukal mnie,ze chce zalozyc dzialalnosc a wcale mu o to nie chodzilo ja myslalam,ze fajnie bedzie zarabiac na siebie i dziecko..Okzalo sie,ze jego rodzice wydzwaniaja do mnie i strasza mnie.Powiedziałam im,ze ja oczywisicie splace te kredyty ale w takim razie jakie on poniosi koszta? Wyzwali mnie od szamt z Domu Dziecka i tyle.bardzo sie boje tej sytuacji.Co powinnam zrobić?Czy ja naprawde zrobilam cos wbrew prawu? Prosze o szczera wypowiedz.