Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luiiizaaaaaaaaaa

Mega banalne pytanie do facetów.

Polecane posty

Gość Luiiizaaaaaaaaaa

Dlaczego faceci tak uwielbiają seks, ale od str. psychologicznej, bo o testosteronie itp to wiadomo :P Czy to jest aż taka MEGA MEGA wielka przyjemność ? Tak wielka, że nierzadko mowi się, ze "myslicie penisem", że dla niektorych to wręcz sens życia :P Czy jego brak jest ażżż tak bardzo niekomfortowy, że czasem posuwają się do zdrady ? p.s. jestem dziewicą, więc moge nie wiedziec ;) :P

Gość chcemy być dla kobiet -wielcy
w taki sposób też !!!

Gość przestań krążyć

jesli lubisz jezdzic na nartach, to w miare mozliwosci kazda wolna chwile spedzasz na stoku. jesli lubisz ogladac TV, to kazda wolna chwile spedzasz przed TV. kapisik czy ma byc bisik?

Gość Luiiizaaaaaaaaaa
CinCin > Kapisik :P, ale oczekiwałam czegoś w stylu : " Uwielbiam ten stan ekstazy, gdy mogę wykonywać ruchy kopulacyjne w jej jaskini rozkoszy..." "kapisik czy ma byc bisik?"

uwielbiam kiedy dominuje nad Nia. kiedy wije sie pode mna w ekstazie. kiedy wbija swoje paznokcie w moje plecy, mocniej z kazdym moim pchnieciem. gdy widze rozkosz na jej twarzygdy ma zamkniete oczy. gdy czuje jej szybki oddech. lubie ja zaskakiwac, wyjsc chwile przed orgazmem, podraznic sie z Nia, zmienic pozycje i kochac sie pare minut dluzej.

a ja mam kłopot jój nie lubi od pewnego czxasu unika on sie czuje stary ma 38

Gość Leśny
Czego oczy nie widzą sercu nie żal....... Spróbujesz..... zobaczysz.......

Gość Luiiizaaaaaaaaaa
CinCin > Ja trochę ironizowałam, ale tak, całkiem zgrabnie to ująłeś :) Ale mnie dobiłeś troszkę ;) :o

Gość Luiiizaaaaaaaaaa
I Ty Leśny też ;) 😭

Gość Luiiizaaaaaaaaaa
Mam 21 lat ...

Gość Mala-taka
Cincin-ladnie to napisales:) az mi sie zachcialo a mojego Kochania nie ma obok...

wiesz zjednej strony glupio tak sobie odmawiac przyjemnosci. w tym wieku cialo bardzo chce, hormony buzuja. zycze powodzenia i wytrwalosci:) mala pech;) ja Ci tez nie pomoge

Gość Luiiizaaaaaaaaaa
Nie dzięki ;) Dobrej nocy i dbajcie o swoje związki :)

Gość Luiiizaaaaaaaaaa
Ale tak na Dobranoc, to chetnie ruchnełabym sobie z kimś...

Gość hdmhdfdfdlddf
zemna chcesz?

Tu autorka, ten ost wpis to podszyw :P Nie chodzi mi tylko o ciało. Sama sobie komplikuję, ale nic nie poradze :o ;)

nie ma czegos takiego ze sama komplikuje i nic na to nie poradze.. jestes kowalem swojego losu, jaki sobie wykujesz, taki bedzie.

Gość hdmhdfdfdlddf
Jestes ładna?

Masz rację.... Jak narazie pracuję nad sobą, w tej chwili \"nie ma mnie dla świata\". To nie w facetach jest problem, tylko we mnie... Gratuluję Wam :)

Gość hdmhdfdfdlddf
Jestes ładna podnieciłabys mnie?

hdmhdfdfdlddf ---> W sumie nie mogę nawet Cię zbytnio "zjechać", bo jestem na erotycznym ;) Gdybym Cię kochała, gdybyś mnie pociągał, gdyby mi na Tobie zalezało...to bym Cię podnieciła i siebie też :D 🖐️

Gość łarany autorko jeszcze nie
jest z Tobą tak źle:) Ja mam 23lata i tez jestem dziewicą, nie zmienię tego jeszcze długo zapewne. Nie umiem byc z nikim, nie nadaję się do tego. Ostatnio w końcu poznałam kogoś, dla kogo w ogóle straciłam głowę, po prostu chodziłam napalona 24/dobę. Ale kiepsko się to dla mnie skończyło, facet najpierw mnie podrywał, potem jak zauważył, że mi na nim zależy, zniknął bez słowa, a mi kompletnie odbiło:O Nie znam nikogo, z kim mogłabym być, kogo mogłabym szanować, ufać mu itd. A nie będę tego robić z byle kim:O Z drugiej strony przygnębia mnie czasami to, że już nikt nie zobaczy mnie, kiedy jestem jeszcze w miarę młoda, że zawsze będę dla kogoś juz tylko mało ciekawą, podniszczona babą. Nie będę już ani ładniejsza, ani młodsza. A skoro nawet teraz wstydze się siebie.. to będzie porażka.

Gość hdmhdfdfdlddf
Jakbys mnie podnieciła do Katrine?

Gość kajko i kokosz
Pozadanie jest wpisane w nature ludzka, dlatego ludzie tak lubia seks. Nie masz fantazji erotycznych, ktore chcialabys spelnic? Warto spelniac marzenia :D