Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ineo

Wróżba - co robić ??

Polecane posty

Gość ineo

Zamówiłam wróżbę przez internet. Ostatnio pokłócilam sie ze swoim chlopakiem i chcac wiedzac, co gwiazdy mysla o naszym zwiazku zamowilam wrozbe przez internet u wrozbity V. Chcę zaznaczyc, ze bardzo kocham swojego chlopaka i wydawalo mi sie, ze on mnie tez bardzo kocha, a tu wrozbita z numerologii i kart wywrozyl mi, ze on mnie nie kocha i jest tylko ze mna dla pieniedzy i seksu i ze ten zwiazek nie ma przyszlosci. Co robic ??? Walczyc o milosc, czy dac sobie spokoj, serce mi krwawi, uwierzyc wrozbie, pomozcie prosze !!!

Gość ineo
obawiam, sie, ze to moze byc prawda, wyjechal na urlop do siebie, innego miasta (a niedaleko mnie pracuje) i sie juz nie odzywa do mnie ponad tydzien, nie odbiera moich telefono, czy to mozliwe, ze po roku zwiazku, tysiacu slow kocham, przestalo mu tak nagle zalezec ?? ja go tak kocham :-(

Gość Weronika1985
Od czasu do czasu korzystam z porad wróżki Grażyny z http://wrozkagauri.pl i jestem naprawdę zadowolona. Jako jedyna dobrze rozumie moje problemy i trafnie przepowiada przyszłość.

Gość gość
NIESAMOWITE! Tylko tyle jestem w stanie na razie powiedzieć. Nie wierzę w czary, ale to stało się naprawdę. Wróżka Diana przepowiedziała mi moją przyszłość, a wszystkie jej wróżby właśnie zaczynają się sprawdzać! To magia!!!

Gość gość
nie magia tylko demony ciemna maso demony wiedza o nas wszystko bo sa cały czas przy nas nie znaja przyszłosci jedynie potrafia strzelac i czasami im sie uda a zwłaszzza ze pomagaja sie wruzbie sspełnic oni wiedza o wiele wiencej od nas

Gość gość
To nie magia, tylko reklama. Bardzo nachalna zresztą. W każdym możliwym wątku o wrożbach. Co za dużo, to nie zdrowo.