Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ehhsmutnadziś

Myśl...

Polecane posty

Gość Ehhsmutnadziś

mam jedną calkiem oosbista,czasem nie potrafie zyc z tą myslą....to czego pragne od lat,boze mysle ze moge nazwac to modlitwą....

Gość jghk
Powodzenia:*

Gość Ehhsmutnadziś
dzięki...

Gość jghk
Bóg czasem może spełnić prośby A Twoje marzenie ma tym większe szanse, że teraz wielu z nas wstawi się za Tobą u Najwyższego:D Jeśli Twoja myśl jest realna, czuję w kościach że powoli zacznie się spełniać

Gość Ehhsmutnadziś
tia to chyba za piękny by bylo prawdziwe i sie spełniło :(

Gość jghk
A jakie jest to marzenie? To tajemnica, czy mogę spytać? Tak czy siak wierzę że modlitwa może zdziałać cuda (choć nie jestem w żadnym razie wielką katoliczką, o nie!:D) Ale masz moje(jakkolwiek to brzmi ;p) wstawiennictwo i pomodlę się też o Twoje marzenie, i myślę naprawdę że może się spełnić

Gość Ehhsmutnadziś
lepiej nie zdradzac marzen,bo sie nie spelnia.Dzieki zawstawiennictwo,to miłe z twojej strony :)

Gość jghk
Masz rację. Ja też wierzę w to że lepiej nie zdradzać: D To trzymam kciuki i powodzenia!:*

Gość Ehhsmutnadziś
za kciuki dziękuje,a za powodzenia nie,aby nie zapeszać.Jednak są miłe ludki na tym forum :) :*

Gość similaryy
Ty Autorko, też się wydajesz bardzo miła!!:) Dołączam się do życzeń jghk !! Mnie w sumie też za bardzo pewne sprawy w życiu nie idą ale już nie raz zauważy.łam że im bardziej wierzę że będzie ok tym faktycznie jest bardziej ok, a nawet już bardzo dobrze w niektórych sprawach! Powodzenia, będzie dobrze!!!:* :) I dobranoc bo ja jestem już taki typowy śpioch że godz. 22.00 to prawie noc!:] :*

Gość Ehhsmutnadziś
similary,dziękuje bardzo :* Nom,bo jestem miła. :P Zycze słodkich snów,pewnie już smacznie spisz.Moj czasspania to godzina 24 lub 1 :D