Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bb..

czy jesli wiedzialbybyscie o czyms

Polecane posty

Gość bb..

co jest niekorzystne dla waszego kolegi ze np jego dziewczyna sie puszcza itp to powiedzialybyscie mu?

to jest trudna sprawa, pasowałoby powiedzieć, ale on Ci nie uwierzy - i pewnie stracisz kumpla, tak to już jest. Ale dla własnego czystego sumienia bym raczej powiedziała. Możesz jeszcze pogadać z tą dziewczyną.

To dość trudna sytuacja. Gdybym była pewna, że ta dziewczyna zrobiła to tylko raz i bardzo żałuje, pewnie zachowałabym jej 'występek' dla siebie. Jednak gdyby nagminnie zdradzała mojego kumpla/przyjaciela, zapewne zasugerowałabym mu, że cuś jest nie tak lub po prostu powiedziała jak sie sprawy mają. Szkoda, żeby żył w nieświadomości...

Gość WIEM JEDNO ...
na pewno nie należy ingerować w związek 2-ch osób bo nawet jak chcesz dobrze to wyjdzie na źle i ty będziesz tą ofiarą losu ...

Gość sprawa mocno śmierdzi
proponuję tekst typu: przypatrz się uwazniej twojej dziewczynie, bo doszły mnie głosy, że costam - oczywiście to nieprawda, ale...

Gość ehhhhh
ja takie rzeczy trzymam dla siebie, tak jakbym nigdy o tym nie wiedziala, ale koledze subtelnie bym moze dawala do zrozumienia ze dziewczyna nie jest taka jaka przed nim gra...:)

Gość bb..
no i wlasnie zdania sa podzielone i dalej nie wiem naprawde nie wiem co wypada a co nie w tym przypadku .czy nalezy sie wtracac i tym samym chciec dobra dla osoby informowanej czy nie wtracac bo to nie moja sprawa

Gość a ja kocham
ja bym wyslala list anonimowo i tyle. ew jakies foty