Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avond25

mama jest ze mnie niezadowolona

Polecane posty

Gość avond25

od 18 roku zycia jezdzilam na Zachod do pracy w wakacje i pracowalam po kilkanasie srednio godzin dziennie w fabrykach potem jako kelnerka. cale studia dzienne( utrzymanie) w 80% procentach sama sponsorowalam sobie. Nie pije, nie pale, ciuszki mam z szmateksow najczesciej. mama mi dawala 150 zl na zycie miesiecznie, reszte na zycie w stolicy mialam z tego co zarobilam i zezwroconych podatkow. w tym roku nie pojechalam juz bo jestem po studiach, tutaj pracy szukam ale ucze sie do pewnego egzaminu zawodowego na jesien. dostalam prace w urzedzie za 650 zl, troche mam zaoszczedzonych. ledwo ale jakos zyje. a mama dzwoni i mnie doluje, ze po co mi te studia, ze nie mam perspektyw , pracy i 25 lat a ona mi ma kase dawac. caly dzien mam do d.. dzis tak mi przykro. a w mojej branzy bardzo ciezko od tak o prace bez koneksji(((((((((((((((((( i co robic(((

Gość no faktycznie przerombane
w tym wieku nie być samodzielnym :/ współczuję.

Przykre to co piszesz, ze jedna z najblizszych osob w zyciu zamiast pocieszyc to jeszcze doluje... Dasz rade, zycze powodzenia :)

Gość avond25
prawnik, szykuje sie na aplikacje. na pierwszy rok mam juz odlozone te 5tys ktore sie placi za jej odbywanie.

Gość iwonka/zyk
hhe fuking people

Gość thats not my name
znam to.. ja zawze wszystko sama, pracowałam cały czas mimo tego że studiuje dziennie, dokładałam sie do wydatków domowych. w te wakacje nie chciałam nigdzie wyjeżdżać żeby nie obciążać rodziców finansowo i znalazłam prace. jednak okazała sie ona porażką i zrezygnowałam, po prostu nie dałam rady. cały czas dokładam sie do wydatków z zaoszczędzonej kasy, a mama ma do mnie pretensje, że zrezygnowałam z tej pracy i że siedze w domu. ale mnie sie już po prostu nie opłaca szukać pracy bo od września zaczynam praktyki (bezpłatne oczywiście). a do tego nie siedze na kanapie przez całe dnie i nie opycham sie chipsami tylko sprzątam, myje okna raz na tydzień itd. nie ma to jak wsparcie najbliższych:o

Gość avond25
plakac sie chce

Gość .uwodzicielka
Przykre to jest, powinna byc z Ciebie bardzo dumna. Wiem, ze musi Ci byc cholernie przykro :(

Gość ent baj de łwj
nie sluchaj matki